Webkings Robert Jansz gästar Entreprenörsdriv

Webkings Robert Jansz gästar Entreprenörsdriv

Här kommer ett externt poddtips! Webkings grundare Robert Jansz har nämligen gästat poddproffset Tomas Tränkners egen podd Entreprenörsdriv. Väl på plats i studion passade han då på att berätta lite om sig själv och och hur Webking kom till. Robert berättar även om sin egen filosofi när det gäller att bygga upp ett modernt IT-företag. Samt hur han själv som ung och anställd samlade på sig erfarenheter, referenser och kontakter för att senare starta upp Webking. Ett avsnitt som även bjuder på flera goda råd och tips. Perfekt för dig som vill etablera dig i branschen och kanske vill bygga upp ett eget företag. Fick du mersmak? Då finns det en bra bit över 500 avsnitt till av Entreprenörsdriv. Samt såklart WebkingPodden att lyssna på.

WebkingPodden - Podden för dig som vill lära dig mer om appar

WebkingPodden är podden för dig som har en appidé och vill veta mer om hur resan från idé till färdig app kan gå till. Poddens insikter kan du sedan bära med dig om du vill testa vår 30 minuters kostnadsfria konsultation. Podden kan med fördel kompletteras med någon av våra tillhörande guider. Dessa hittar du nedan, och vi puffar gärna för våra videos samt artiklar.

En lättlyssnad podd utan knastertorrt IT-snack

Podden ges ut varannan vecka. Avsnitten är mellan 15-22 min långa, och vi försöker hålla dem fria från knastertorrt IT-snack. Samtliga avsnitt finns på den här sidan. Men podden bor också på itunes,  Spotify och Libsyn, där den trivs och frodas tillsammans med en massa andra mysiga poddar.

Kostnadskalkylator

Intresserad av vad en app kan kosta?

Med våran kostandskalkylator så kan du få ett ungefärligt pris på vad din app eller webbsida skulle kunna kosta!

Fyll i formuläret nedan för att kontakta oss

Kontakta oss gärna

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om Webking, våra tjänster och hur vi kan hjälpa er. Använd formuläret här intill eller slå en signal. Om du vill kan vi ses över en kopp kaffe för vidare diskussioner, hos er eller hos oss på vårt kontor i Linköping.

Kontaktformulär