Systemutveckling

När det gäller systemutveckling har vi bred erfarenhet av användarvänliga och resultatinriktade system. Vi skapar allt från enkla klientapplikationer till större serverbaserade system utifrån våra kunders önskemål och behov.

Vi hjälper dig från idé till färdig produkt oavsett om du har behov av att vidareutveckla ett befintligt system eller vill bygga ett helt nytt. Vi har kunskapen att utveckla effektiva och användarvänliga system från back-end till front-end och har byggt upp system både till företag, myndigheter och organisationer. Med vår hjälp slipper du och dina kollegor arbeta i system som inte fungerar som de ska eller som varje dag stjäl både tid och pengar.

Läs mer på vår blogg eller kika i referensgalleriet så får du se hur vi kan hjälpa dig med att digitalisera din verksamhet.

Klientapplikationer

Vi utvecklar klientapplikationer efter dina önskemål och behov.

Integrationsapplikationer

Vi hjälper dig att utveckla integrationslösningar där dina befintliga affärssystem kan kommunicera och skicka data mellan olika system.

Dataservice

Vi utvecklar generella dataservicelager som tillåter externa system och leverantörer att få access till data i dina befintliga system.

Planerar du att utveckla ett system?

För dig som behöver en partner har du hittat rätt - Vi hjälper dig med utveckling av lättare till mer komplexa system

Systemutveckling

Bra systemutveckling är kunskapen om att kunna utveckla effektiva och användarvänliga system från back-end till front-end. Från enklare klientapplikationer till komplexare klient/server-baserade system där flera samtidigt använder systemet. Idag ställs det ofta även krav på att systemen ska klara av att kommunicera oberoende av vilken teknik (dator, smartphone, pekplatta, webbläsaren) användaren utnyttjar.

Vi har flera års erfarenhet ifrån komplexa systemutvecklingsprojekt inom stora företag och myndigheter och är certifierade tekniska specialister inom systemutveckling baserad på Microsoft .net front-end och back-end lösningar.

Nyutveckling

Om det finns en färdig specifikation använder vi oss av den, annars börjar vi med en förstudie och tar tillsammans med dig fram ett lösningsförslag. En projektledare leder arbetet och garanterar att leverans sker vid rätt tid och till rätt kostnad.

Vidareutveckling / Förvaltning

Förutsättningar ändras, verksamheter utvecklas och den tekniska utvecklingen står aldrig still. Därför ser vi vidareutveckling som ett normaltillstånd för ett it-system. Till förvaltning räknar vi också support, övervakning och uppföljning av användandet.

Kostnadskalkylator

Intresserad av vad en app kan kosta?

Med våran kostandskalkylator så kan du få ett ungefärligt pris på vad din app eller webbsida skulle kunna kosta!

Fyll i formuläret nedan för att kontakta oss

Kontakta oss gärna

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om Webking, våra tjänster och hur vi kan hjälpa er. Använd formuläret här intill eller slå en signal. Om du vill kan vi ses över en kopp kaffe för vidare diskussioner, hos er eller hos oss på vårt kontor i Linköping.

Kontaktformulär