Bioväxt – Planeringssystem för hantering av restprodukten slam

Vill ditt företag bli effektivare, mer konkurrenskraftigt och samtidigt få ökad lönsamhet? Vill du dessutom spara 1,5 månaders arbetstid per person och år? Okej, vi vet. Det är ledande frågor. Men, det ville miljöföretaget Biototal och de bad oss därför att utveckla webbapplikationen Bioväxt.

Ett skolboksexempel på hur en app skapar stora fördelar

Bioväxt är en problemlösare av rang, som spar tid och pengar, varje dag. Ett skolboksexempel på en app som skapar väldigt stora fördelar. Som ser till att Biototals personal får en enklare arbetsdag. Samtidigt som de spar tid och pengar. Som de  kan lägga på att ytterligare utveckla sin kärnverksamhet. Rätt fantastiska synergier.

Mer funktionalitet beställt – Till kundernas glädje

Det bästa är att vi även kommer att på sikt utveckla Bioväxt ytterligare. Med nya funktioner som både användarna och företagets kunder kommer att uppskatta. #EpicWin

Vad sägs om dessa fördelar?

  • 1,5 månaders sparad arbetstid per person och år
  • En markant ökad affärsnytta och stora ekonomiska besparingar
  • Stärkt konkurrenskraft och positiva synergier överlag
  • Den underlättar markant det dagliga arbetet
  • Leder till en bättre miljö och minskar onödiga transporter
  • Fungerar perfekt med övriga system

 

Kundutlåtande

Roller i projektet

Webkings roller i projektet har varit arkitekter, webbutvecklare, webbdesigner, DevOpsScrum Master och projektledare.

Med hjälp av vår plattform kan vi snabbt skapa en grym app åt dig också. Oavsett bransch kan du få en egen väldigt effektiv app som spar tid, pengar och gråa hår. Varje dag. Det enda du behöver göra är att kontakta oss. Då finns det risk för goda kardemummabullar, skratt och spännande planer tillsammans med WebkingTeamet.

För mer info, spana in nedanstående länkar

Webking har visat på ett stort engagemang inte minst när vi har kört fast. Många gånger har de löst problem innan vi ens har märkt att det var ett problem

Janne Linder - Konsult

Kostnadskalkylator

Intresserad av vad en app kan kosta?

Med våran kostandskalkylator så kan du få ett ungefärligt pris på vad din app eller webbsida skulle kunna kosta!

Fyll i formuläret nedan för att kontakta oss

Kontakta oss gärna

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om Webking, våra tjänster och hur vi kan hjälpa er. Använd formuläret här intill eller slå en signal. Om du vill kan vi ses över en kopp kaffe för vidare diskussioner, hos er eller hos oss på vårt kontor i Linköping.

Kontaktformulär