Vi byggde Sveriges största lunchapp

Design och utveckling av appen Lunch för företaget Kvartersmenyn AB.  Varje vecka ansluter ca 20 restauranger till Kvartersmenyn som i dagsläget har cirka 1 500 anslutna restauranger i 46 städer runt om i Sverige.

Var vill du äta lunch idag? Använd Lunch-appen och dess karta för att se restauranger nära dig eller använd sökfunktionen för att hitta rätt restaurang. Om lunchen var god, varför inte spara restaurangen som favorit? Lunch-appen erbjuder en mängd funktioner för att hjälpa dig hitta en god lunch till ett pris som passar just dig!

När Covid-19 slog till uppdaterade vi även Lunch-appen så att den även kan visa de restauranger som erbjuder mat för hemkörning eller takeaway. Något som verkligen uppskattades av restaurangerna. Glöm inte att stödja din favoritkrögare lite extra i dessa tider.

Kostnadskalkylator

Intresserad av vad en app kan kosta?

Med våran kostandskalkylator så kan du få ett ungefärligt pris på vad din app eller webbsida skulle kunna kosta!

Fyll i formuläret nedan för att kontakta oss

Kontakta oss gärna

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om Webking, våra tjänster och hur vi kan hjälpa er. Använd formuläret här intill eller slå en signal. Om du vill kan vi ses över en kopp kaffe för vidare diskussioner, hos er eller hos oss på vårt kontor i Linköping.

Kontaktformulär