BOOOOOM! Vårt drömprojekt Skuldra är nu officiellt!

En VD, en Framtidsminister, en IT-ninja och en alkemist. Samt ett otroligt taggat WebkingTeam. Ett dreamteam som under en tid tillsammans jobbat stenhårt med ett väldigt viktigt projekt. Nu är det officiellt. Vår Framtidsminister har talat och gått live. Det är med andra ord ingen hemlighet längre, snart är en fungerade Skuldra här.

Skuldra är inte bara ett verktyg. Hon är vårt legacy. Vår älskling. Och hon kommer att göra en enorm nytta, både på individ- och samhällsnivå. För tusentals människor. För de människor som behöver det mest.

Hon är en axel att luta sig mot. Som inger hopp. Och som är lika effektiv som revolutionerande. Hon kommer bli oerhört uppskattad. Vi älskar henne. Fast vi är i och för sig aningen partiska. Hon är lite som tjejen i Den där Mary… Omöjlig att inte tycka om.

Ett drömprojekt som kommer att hjälpa de som har det svårt

Med vårt drömprojekt kan vi påverka och skapa en ljusare framtid för många som har det väldigt tufft. Projektet kommer när det är klar att skapa ökad samhällsnytta. För väldigt många. Tillsammans med Per Holknekt och hans kompisar bygger vi i WebkingTeamet just nu något helt fantastiskt.

 

Skuldra - Byggd av EQ, driv, passion, kommunikation och jävlar anamma

Med en mix av EQ, driv, passion, kommunikation och jävlar anamma kommer vi att göra det vi gör bäst. Vi följer vår vision: Att förenkla människors liv med hjälp av modern teknik och innovativa lösningar. Och just den här gången har vi en sällan skådad motivation. Samt unika kompetenser, med så mycket kärlek och motivation kommer Skuldra bli den axel som så många förtjänar att få luta sig emot. Samtidigt som den jobbar aktivt med att öppna stängda dörrar och ge hopp om en bättre tillvaro.

 

Aldrig Stanna Upp... Pers ledord

Under den här resans gång ska vi även se till att ha roligt. Med många personliga möten och sittningar. Det är vi måna om, för det är då vi verkligen levererar. Utan våra möten med kunder och partners blir det trist. Vi är sällskapssjuka, nyfikna och reflekterande. Därför kommer det här uppdraget att bli rackarns jäkla bra. Snabbt går det också. När Per myntade projektets tre ledord fick vi eld i baken. Aldrig, Stanna. Upp.


Failure is not an option - Följ oss på sociala medier

Vi kommer att berätta mer inom kort. Under tiden kan du följa superentreprenören Per Holknekt i media samt på LinkedIn. Han är ännu mer taggad än oss. Det säger inte lite. Lita på att han kommer att göra ett oerhört arbete med att puffa för vår älskling. Det samma gäller för alkemisten Christer Skogsberg och Fredrik Eriksson. Där finns inspiration och motivation tillräckligt för att flytta på hela bergskedjor med bara händerna.

Vi själva, vi finns på  LinkedInFacebookInstagram och på  Twitter. Följ oss! Just nu har vi förresten en ledig tjänst ute. Det kanske är dig vi söker?

 

En låt vars titel förklarar vår ambition med vårt drömprojekt

Den här gången avslutar vi med att länka in en låt som vi även hänvisade till i vår vinnande pitch. Titeln säger allt om hur vi resonerar kring det här uppdraget. Låten hittar du här.

Nu tar vi Webking till en ny nivå. Det går bra nu.

 

Besök vårt referensgalleri - Där hittar du en mängd projekt som vi genomfört

Ps, glöm heller inte att titta in i vårt referensgalleri. Där ser du en mängd av våra projekt som vi gjort. En hel del av dem är faktiskt prisbelönta. Vi är här för att hjälpa dig, så tveka inte att höra av dig.

Och glöm ni inte kära kolleger. "Aldrig tappa fart., aldrig stanna upp”. Står mitt i min viktigaste affärsresa någonsin. Med rätt lag och ömsesidigt ledarskap bygger vi nu tillsammans med Webking finvinsternas finvinster.

Per Holknekt - VD

Kostnadskalkylator

Intresserad av vad en app kan kosta?

Med våran kostandskalkylator så kan du få ett ungefärligt pris på vad din app eller webbsida skulle kunna kosta!

Fyll i formuläret nedan för att kontakta oss

Kontakta oss gärna

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om Webking, våra tjänster och hur vi kan hjälpa er. Använd formuläret här intill eller slå en signal. Om du vill kan vi ses över en kopp kaffe för vidare diskussioner, hos er eller hos oss på vårt kontor i Linköping.

Kontaktformulär