Det här är Patrik - En av Webkings Fullstack-utvecklare

Det här är Patrik, en grym Fullstack-utvecklare och kodninja som inte drar sig för att jobba med både webb, appar och system på Webking.

Knepiga kodproblem löses bäst av ett team av riktiga vardagshjältar

Uppdragen rullar in i rask takt och vi har därför kontinuerligt förstärkt förstafemman med skickliga medarbetare. En av dessa är Patrik, en grym fullstack-utvecklare som hörde av sig till oss när tajmingen var som bäst. Patrik följer oss i sociala medier och kontaktade oss mer eller mindre på direkten. Som om inte detta vore nog har Patrik precis de egenskaper och den kompetens som vi efterfrågade. Fantastiskt, när man tänker efter.

 

Det här är en skicklig Fullstack-utvecklare som vi känner sedan tidigare

Hur som helst, Patrik känner vi dock sedan tidigare. Han har rört sig i samma kretsar och har även precis som Robert jobbat som utvecklare på CPA Global. Därmed vet vi vad Patriks kodsträngar kan resultera i. Och vårt team har gått från klarhet till klarhet. Känslan är fantastisk och tillsammans kan vårt team av skickliga Fullstack-utvecklare ta oss an i stort sett vilket projekt som helst. The sky is the limit.

 

Med ett grymt team skapar vi både lönsamhet och affärsnytta till dig som kund

Patrik tycker precis som de andra hjältarna i WebkingTeamet att skapa en massa grymma kodsträngar. Han gillar nämligen att programmera och ta ansvar, och som Fullstack-utvecklare arbetar han gärna med både webb– och systemutveckling. Patrik har gedigna kunskaper i C#Angular samt Agila arbetsmetoder som Scrum och Kanban. Förutom att vara en skicklig Fullstack-utvecklare triggas han av utmaningar och kastar sig gärna över såväl appar som system.

 

En Fullstack-utvecklare som gärna hoppar in och kodar där det behövs

Precis som vi andra gillar Patrik dessutom att jobba kundnära och att ha ansvar för egna projekt. Samtliga av våra skickliga kodninjor är allround och triggas av utmanande projekt och uppdrag. Dessutom känner vi att stämningen i teamet och företaget är fantastisk. Och som om inte detta vore nog vet vi att vår säljpipeline sakta men säkert fylls upp med sköna uppdrag! #EpicWin

Och du, du vet väl om att du även kan läsa om de andra hjältarna i WebkingTeamet på den här sidan?

Kostnadskalkylator

Intresserad av vad en app kan kosta?

Med våran kostandskalkylator så kan du få ett ungefärligt pris på vad din app eller webbsida skulle kunna kosta!

Fyll i formuläret nedan för att kontakta oss

Kontakta oss gärna

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om Webking, våra tjänster och hur vi kan hjälpa er. Använd formuläret här intill eller slå en signal. Om du vill kan vi ses över en kopp kaffe för vidare diskussioner, hos er eller hos oss på vårt kontor i Linköping.

Kontaktformulär