Trendhem - Digital homestyling till Trendhems nya webbapplikation

Trendhem är en onlinetjänst där du som kund får tips och råd om homestyling inför din kommande bostadsförsäljning. En tjänst som slagit väl ut och som ökar i popularitet.

Digital homestyling med en enkel webbapp

Att digitalisera homestylingen inför bostadsförsäljningar är Trendhems specialitet. Med sitt koncept och erfarenhet hjälper företaget kunderna med att snygga till sina bostäder innan en kommande försäljning. Helt digitalt. Just detta är en relativt ny marknadsnisch som verkligen kan göra försäljningsprocessen både smidig och mer lukrativ. Handen på hjärtat, tenderar en bostadsförsäljning med tillhörande flytt att ta både tid och energi. Kan man underlätta delar av detta har man lyckats.

 

Webking byggde en webbapplikation med de rätta funktionerna

Trendhem med VD Jacob Ceder i spetsen insåg tidigt potentialen i sin tjänst och behovet av en webbapp. Valet föll på Webking, och tack vare vår breda erfarenhet av webbutveckling visade Jacob en spännande utmaning som vi inte kunde motstå. Kunde Webkingteamet ta fram en skräddarsydd och lättanvänd webbapplikation, med bra funktionalitet inom ett nytt och mycket spännande segment samt dessutom bygga en ny matchande hemsida? Absolut. Det har vi gjort förr och detta är precis vad vi brinner för.

 

Fiffig webbutveckling ger många fördelar

Ofta ser ens hem inte riktigt lika tjusigt ut som i annonserna. Det är ett faktum. Men det finns hjälp att få och här kommer Trendhem in i bilden. Företagets idé är dock inte att du ska kasta alla dina möbler på tippen och sedan ställa in en massa nya. Istället används den inredning som finns och företagets tjänst, erfarenhet och expertis ger dig sedan perfekta förutsättningar att själv piffa till ditt hem.

 

Trendhem ger kunden en trivselhöjande helhetslösning

Resultatet är ofta ett rejält visuellt lyft. En helhetslösning som framhäver lägenhetens potential och fördelar. Oftast klart inom 48 timmar. Hur det går till kan du läsa mer om på Trendhem.se.

 

Design och funktion på alla plattformar

Webkingteamet har stått för webbutveckling och design av Trendhem.se. Webbapplikationen är utvecklad enligt principen mobile first. Detta får webbplatsen att fungera effektivt, och gör den lätta att använda. Både på mobila enheter och från din dator, oavsett skärmstorlek.

 

Smidig och säker betallösning med Klarna

Betallösningen på Trendhems hemsida bygger på Klarna CheckOut. En lättanvänd, förtroendeingivande och flexibel lösning där du som kund kan välja att betala med flera av Klarnas betallösningar.

”Just betallösningen är en mycket viktig del, både i appar och på hemsidor. Valet av en välkänd leverantör som erbjuder ett smidigt eller flera smidiga sätt för kunden att betala sin tjänst är central om man ska få kunden att genomföra sitt köp. Till Trendhem valde vi Klarna som leverantör, de är väletablerade, skapar trovärdighet och erbjuder flera olika betalningssätt.” – Robert Jansz, VD Webking.

 

Webkings projektroll

Webking har varit webbutvecklare, webbdesigner och projektledare.

Engagemanget och ansvaret från Robert på Webking har varit stort och arbetet har resulterat i en produkt som är unik på marknaden och vi på Trendhem känner oss väldigt nöjda över resultatet.

Jacob Ceder - VD

Kostnadskalkylator

Intresserad av vad en app kan kosta?

Med våran kostandskalkylator så kan du få ett ungefärligt pris på vad din app eller webbsida skulle kunna kosta!

Fyll i formuläret nedan för att kontakta oss

Kontakta oss gärna

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om Webking, våra tjänster och hur vi kan hjälpa er. Använd formuläret här intill eller slå en signal. Om du vill kan vi ses över en kopp kaffe för vidare diskussioner, hos er eller hos oss på vårt kontor i Linköping.

Kontaktformulär