Ellen Savander - Ellen är Webkings Chief Happiness Officer

En Chief Happiness Officer stod högt på vår önskelista efter en hektisk period med en massa spännande projekt, nyanställningar samt en flytt till ett större kontor. Och här är hon! Ellen Savander. Webkings senaste superhjälte!

En Chief Happiness Officer var exakt vad vi behövde

Vi hann helt enkelt inte med alla administrativa och praktiska uppgifter, och konstaterade snabbt att vi behövde en Chief Happiness Officer. Alltså en kontorsansvarig och en festkommitté i en och samma person. En busig platsannons sattes ut och ansökningarna började snart välla in.

 

Nu kan vi lägga ännu mer tid på våra kunder #EpicWin

Hur som helst. Det blev Ellen Savander som i stenhård konkurrens landade jobbet. Tack vare henne kan vi nu frilägga betydligt mer utvecklingstid till våra kunder, och på så sätt klara av våra uppdrag snabbare. Ellen tar alltså hand om kontoret, ser till att saker och ting fungerar, sköter delar av vår bokföring samt ser till att vi verkligen trivs.

 

En partysamordnare och kontorsninja i en och samma person

Hon hugger in där det behövs och arrangerar också mysiga luncher, rafflande spelkvällar (Rappakaljaflipperturneringar och Bubble Bobble-maraton på vårt arkadkabinett), skojiga AW´s, nördiga quizz, och andra kul event för hela WebkingTeamet. Sånt behövs i allt vårt utvecklande och projektledande. Så lita på att vi tycker om att ha en person som pysslar om oss, håller oss glada och nöjda, samt fixar grymma fredagsfrukostar. Ett glatt team = glada kunder.

 

Studier på LiU samt intresse för C++, Java och CSS

Vid sidan av jobbet hos oss pluggar Ellen till en master inom IT och management på LiU, och hon tog en kandidat i företagsekonomi i våras. Hon har även byggt en hel del hemsidor samt läst C++ och Java, vilket ger henne god insyn i vår verksamhet.

 

Ellen, vad gör dig happy, utanför jobbet?

”Åh, utanför jobbet gillar jag ju verkligen tv-serier, att spela spel med vänner, laga och äta god mat och att få hem paket jag beställt haha!”

 

När dina vänner frågar dig vad en Chief Happiness Officer gör, vad svarar du då?

”Jag möts ofta av frågan ”vad är det?” när jag säger att jag är Chief Happiness Officer. Då brukar jag svara att jag ska se till att alla på kontoret har det de behöver för att göra sina arbetsuppgifter och för att må bra! Så jag som Chief Happiness Officer är lite som en kontorsansvarig men med ytterligare HR-egenskaper.”

 

Vad har du jobbat med tidigare?

”Jag har tidigare jobbat med lite allt möjligt. Bland annat som förskolepersonal, butikssäljare och servicepersonal på restaurang! Det gemensamma dessa yrken har är ju just service. Att se till att de jag är i kontakt med, oavsett om det är kunder, gäster eller elever, är glada och har det bra! Samtidigt med studierna och jobbet på Webking jobbar jag även extra på Schenker, och även där inom kundservice.”
 

Nämn tre saker som gör en arbetsdag lite bättre

”Jag tycker en arbetsdag kan förbättras genom att man alltid har tillgång till energikällor som frukt, kaffe och snacks. En fin miljö är också viktig vilket jag tycker att vårt nya kontor verkligen lever upp till  och absolut relationen till kollegorna, bara vanlig hederlig banter förgyller verkligen mina arbetsdagar!”

 

Slutligen, hur hamnade du på Webking?

”Jag kollade runt på platsannonser och föll för rubriken: Sökes: Någon som håller koll på oss, är positiv, gillar ansvar och egna initiativ. Finnes: En tjänst som Chief Happiness Officer!

Jag tyckte tjänsten lät helt fantastisk, fatta att få arbeta med att ge glädje varje dag! Och den gav mig en perfekt chans att använda min utbildning inom företagsekonomi. Där jag särskilt fokuserar på organisationer och företagskultur. Jag har också att stort intresse för programmering och webbutveckling, vilket jag gärna ägnar mig åt på fritiden”

Kostnadskalkylator

Intresserad av vad en app kan kosta?

Med våran kostandskalkylator så kan du få ett ungefärligt pris på vad din app eller webbsida skulle kunna kosta!

Fyll i formuläret nedan för att kontakta oss

Kontakta oss gärna

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om Webking, våra tjänster och hur vi kan hjälpa er. Använd formuläret här intill eller slå en signal. Om du vill kan vi ses över en kopp kaffe för vidare diskussioner, hos er eller hos oss på vårt kontor i Linköping.

Kontaktformulär