ImageVault partner case

ImageVault är en plattformsoberoende produkt (Media Asset Management lösning) som erbjuder allt du behöver för att på ett säkert sätt lagra, hitta och använda all din digitala media.

Under 2014 arbetade vi med nyutveckling av Kriminalvårdens webbplats www.kriminalvarden.se, genom att använda ImageVault som bildbanks verktyg sparade vi en stor del tid och pengar. Ur ett webbutvecklarperspektiv är ImageVault ett kraftfullt verktyg som enkelt implementeras med ett fåtal rader kod. För webbredaktörer är det  enkelt att söka ut och välja bilder att editera och publicera på webbplatsen. Läs mer om vårt referens case vi valt att presentera hos ImageVault.se

Låt oss hjälpa er att koppla ihop er webbplats med er befintliga Episerver webbplats och låt ImageVault bli navet för all er digitala media.

Kostnadskalkylator

Intresserad av vad en app kan kosta?

Med våran kostandskalkylator så kan du få ett ungefärligt pris på vad din app eller webbsida skulle kunna kosta!

Fyll i formuläret nedan för att kontakta oss

Kontakta oss gärna

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om Webking, våra tjänster och hur vi kan hjälpa er. Använd formuläret här intill eller slå en signal. Om du vill kan vi ses över en kopp kaffe för vidare diskussioner, hos er eller hos oss på vårt kontor i Linköping.

Kontaktformulär