Kriminalvårdens webb kliver in på Internetworlds Topp100

Idag släpptes årets upplaga av Sveriges äldsta och mest prestigefyllda lista Topp100 över de bästa sajterna i Sverige. Sedan 1997 har Internetworld korat den svenska webbens främsta sajtbyggen och digitala upplevelser och lyft fram såväl pålitliga trotjänare som innovativa uppstickare. Årets lista är inget undantag. Här finns av exempel på moderna, välfungerande och nyskapande sajter.

Kriminalvarden.se kvalar in på Topp100

Vi på Webking är extra glada över att vårt projekt med kriminalvarden.se och kunden Kriminalvården är en utav fem finalister i årets Topp100 inom kategorin Myndigheter. 

Vinnarsajterna Topp100

Under de kommande två veckorna kommer Internetworld att avslöja vinnarsajterna i respektive kategori, med start nu på onsdag den 11 mars. Om du vill veta vilken sajt som tar hem segern får du ge dig till tåls till den 24 mars. I samband med Webbdagarna i Stockholm offentliggörs Sveriges bästa sajt 2015, rankad nr 1 på Topp100 listan.

Kostnadskalkylator

Intresserad av vad en app kan kosta?

Med våran kostandskalkylator så kan du få ett ungefärligt pris på vad din app eller webbsida skulle kunna kosta!

Fyll i formuläret nedan för att kontakta oss

Kontakta oss gärna

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om Webking, våra tjänster och hur vi kan hjälpa er. Använd formuläret här intill eller slå en signal. Om du vill kan vi ses över en kopp kaffe för vidare diskussioner, hos er eller hos oss på vårt kontor i Linköping.

Kontaktformulär