Liunga - Ny hemsida med konverteringsfokus

Liunga AB är ett byggföretag i Linköping. De har specialiserat sig på nybyggnationer, tillbyggnader och renoveringsuppdrag till privat- och företagskunder. Liungateamet behövde en ny hemsida med ett tydligt konverteringsfokus.

En nystart som förankrades med en ny hemsida som leder till nya bygguppdrag

Hur som helst, Liunga AB hette Minoli tidigare. Men efter att ha förstärkt teamet och renodlat sina tjänster passade de på att bli Liunga AB. De gjorde en nystart, med ny grafisk profil, läckert wrappade firmabilar, och tjusiga profilkläder. Det som saknades var en ny hemsida. Och det är här WebkingTeamet kommer in i bilden. Vi fick i uppdrag att snabbt ta fram Liunga.se.

 

Fokus på referensprojekt, kontaktformulär och användarvänlighet

Killarna älskar att bygga, och vill göra det mest hela tiden. Därför hade de några tydliga önskemål. Som kommer att ge killarna fler konverteringar i form av nya uppdrag. Eller som Liungas projektledare Joel Vestberg sa: ” Det ska inte ta ens en halvminut att hitta våra kontaktuppgifter

Följande skulle prioriteras för att få in flera nya uppdrag och affärsmöjligheter:

  • Besökarna ska blixtsnabbt hitta kontaktuppgifter och offertformulär
  • Sidan ska ha enkel navigation och vara lätt att förstå
  • Den ska visa upp deras referensprojekt
 

En hemsida som förtydligar Liungas erbjudande och stärker deras varumärke

Därför skapade vi en WordPressajt med enkel menystruktur. Med några få sidor, där användarvänligheten står i center. Med en tydlig Call To Action i form av ett kontaktformulär i en grön klickbar ruta. Placerad direkt under startsidans bildspel. Där den är snudd på omöjlig att missa enligt våra A-B tester.

 

Call To Actions och konkreta målgruppsingångar

Under Call To Action-knappen beskrivs vad Liunga gör och där finns även tre målgruppsingångar till respektive tjänst. Följt av referensgalleri, kundlöfte, testimonials samt kontaktuppgifter. Med andra ord behöver besökaren bara scrolla ner på startsidan för att få en helhetsbild av företaget. Besökaren kan även hitta relevant information i toppmenyn. Samt ta del av en informativ sidfot.

 

Få plug-ins och widgets = Supersnabb sida

Hur som helst. Sidan skulle även vara snabb och självklart responsiv. Därför är den byggd få plug-ins och widgets. Textmässigt fick sidan en översyn. Återigen med fokus på tydlighet, där vi lyft fram Liungas tjänster och erbjudande. Vi valde dessutom att lyfta fram referensgalleriet. Vi tog även nya personalbilder och presenterade medarbetarnas olika kompetenser. Detta i kombination med ovanstående kommer resultera i en hemsida som ger Liunga AB en hel del nya uppdrag. #EpicWin

 
Kostnadskalkylator

Intresserad av vad en app kan kosta?

Med våran kostandskalkylator så kan du få ett ungefärligt pris på vad din app eller webbsida skulle kunna kosta!

Fyll i formuläret nedan för att kontakta oss

Kontakta oss gärna

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om Webking, våra tjänster och hur vi kan hjälpa er. Använd formuläret här intill eller slå en signal. Om du vill kan vi ses över en kopp kaffe för vidare diskussioner, hos er eller hos oss på vårt kontor i Linköping.

Kontaktformulär