Webking - Nu kan du få ett kostnadsförslag på en app eller hemsida direkt på vår hemsida!

Hallå där! Vi vill bara tala om att vi nu adderat en väldigt smidig funktion på vår hemsida. Nämligen en kalkylator där du själv enkelt kan få ett preliminärt kostnadsförslag på en app eller hemsida. Utan att behöva prata med en säljare eller projektledare som berättar om Api:er, digitala infrastrukturer, konkatenerade strängar och annat hemskt.

Använd vår kalkylator för att få ett kostnadsförslag på en app eller hemsida direkt

Även om vi inte bits, eller är på något sätt dyrare än andra byråer så vet vi att många tycker att det är obehagligt att prata priser. Vi förstår dig. Diskussioner på kostnadsförslag på en app eller hemsida är något som de flesta av oss gärna tar över en kopp kaffe eller på att möte. Det är så vi funkar. Vi vill heller inte bli överösta med en massa tekniska floskler eller IT-snack.

 

Testa att bygga din mobilapp, webbapp eller hemsida i vår kalkylator

Därför har vi valt att i vår kommunikation prata så att våra kunder begriper vad vi menar. Lite som vi uttrycker oss här på bloggen och på hemsidan. Utan knastertorra IT-termer och en krånglig vokabulär. Just detta vet vi är uppskattat av våra kunder. Så testa vår kalkylator på startsidan. Den är så enkel att vår farmor begriper den. Då får du snabbt ett kostnadsförslag på en app eller hemsida direkt.

 

Du väljer funktioner och får sedan ett kostnadsförslag på en app eller hemsida på direkten

Det är lite som att bygga lego. Du väljer själv vad du vill ha för funktioner och går sedan vidare. Det tar bara någon minut, sedan får du ett hum om vad en fullfjädrad app kan kosta. Du väljer själv vilka funktioner du vill ska ingå och kan på sätt justera för att se vad just din app eller hemsida kommer att kosta. På ett ungefär.  Prova själv.

 

Vi har jättegoda bullar, och pratar och förklarar det tekniska så att du förstår

När du kollat läget och du fått lite att fundera på, är du varmt välkommen att kontakta oss för ett förutsättningslöst möte. Då får du goda bullar, kaffe och kan prata med schyssta killar som tycker om att hjälpa andra med digitala lösningar. Lösningar som fungerar och som gör livet lite enklare. Oavsett om det handlar om en riktigt bra app, en hemsida eller en E-handelslösning med säker betalning.

 

Besök vårt referensgalleri - Där hittar du en mängd projekt som vi genomfört

Ps, glöm heller inte att titta in i vårt referensgalleri. Där ser du en mängd av våra projekt som vi gjort. En hel del av dem är faktiskt prisbelönta. Följ gärna våra äventyr på LinkedInFacebookInstagram och Twitter. Vi är här för att hjälpa dig.

Kostnadskalkylator

Intresserad av vad en app kan kosta?

Med våran kostandskalkylator så kan du få ett ungefärligt pris på vad din app eller webbsida skulle kunna kosta!

Fyll i formuläret nedan för att kontakta oss

Kontakta oss gärna

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om Webking, våra tjänster och hur vi kan hjälpa er. Använd formuläret här intill eller slå en signal. Om du vill kan vi ses över en kopp kaffe för vidare diskussioner, hos er eller hos oss på vårt kontor i Linköping.

Kontaktformulär