Papercut - SMTP Server att använda under utveckling

Har du någonsin behövt testa att skicka e-postmeddelanden från en applikation, men inte nödvändigtvis vill att e-postmeddelanden ska skickas? Vill du undvika krångel med att peka på en fysisk SMTP-server? Det enda du vill är att verifiera att det går att skicka e-post och titta på e-postmeddelandet.

Papercut är svaret. Papercut är en förenklad SMTP-server som är utvecklad för att endast ta emot e-postmeddelanden (inte för att skicka e-postmeddelanden vidare) med ett grafiskt gränsnitt så att du kan se de e-postmeddelanden som den tar emot.

Papercut tar emot e-postmeddelandet och låter dig granska det. Är endast aktiv medan den körs, och om du vill ha den i bakgrunden, minimeras den enkelt till systemfältet. När det får ett nytt meddelande kommer en notifikationsmeddelande att visas för att meddela dig om att ett nytt e-postmeddelanden har tagits emot.

Inställningar

För att använda Papercut konfigurerar du inställningar till att använda port 25 och alla (any) ip-adresser.

I din applikation du utvecklar konfigurerar du sedan att skicka mail via ipadress 127.0.0.1 och port 25. Se exempel på konfiguration i Microsoft .net applikation nedan.

 

smtpServer value="127.0.0.1" port="25" username="" password="" enableSsl="false" 
Kostnadskalkylator

Intresserad av vad en app kan kosta?

Med våran kostandskalkylator så kan du få ett ungefärligt pris på vad din app eller webbsida skulle kunna kosta!

Fyll i formuläret nedan för att kontakta oss

Kontakta oss gärna

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om Webking, våra tjänster och hur vi kan hjälpa er. Använd formuläret här intill eller slå en signal. Om du vill kan vi ses över en kopp kaffe för vidare diskussioner, hos er eller hos oss på vårt kontor i Linköping.

Kontaktformulär