Pedersen.se - Ny hemsida ger ökad synlighet och fler kunder

Visste du att en ny hemsida ger ökad synlighet och fler kunder till dig och ditt företag? Här berättar vi om de fina effekter som vårt jobb ger advokatfirman Pedersen som valt att investera i en helt ny hemsida. Något som vi vet kommer att skapa goda förutsättningar och lönsamhet!

Pedersen.se visar upp byråns kompetenser, verksamhetsområden och förstärker deras varumärke

Pedersen är en av landets mest ansedda advokatbyråer inom entreprenadjuridik. Den ligger mitt i Stockholm och drivs av Maria Pedersen, vars personal gärna tar på sig bygghjälmen och besöker byggarbetsplatser i juridiska ärenden. Pedersen håller även utbildningar inom byggandets juridik samt populära nätverksträffar.

 

Nu är Pedersens hemsida även tillgänglig på mobila enheter, tack vare responsiv design

Hur som helst, den gamla hemsidan var utdaterad. Den fungerade inte på mobila enheter. Detta har vi ändrat och nu når man även de 85 procent av befolkningen som använder internet från mobiltelefoner och surfplattor. Detta enligt Svenskarna Och Internet. Detta kommer att leda till rejält ökad trafik och fina affärsmöjligheter.

På bilderna nedan kan ni se hur sidan såg ut innan vi fick i uppdrag att modernisera och anpassa designen så den anpassar sig för mobila enheter.

FÖRE
Foto föreställande den gamla webbplatsen
EFTER
Foto föreställande den nya webbplatsen

Teknisk analys och optimering, samt WordPress som plattform ger goda förutsättningar

Efter en teknisk analys såg vi en stor förbättringspotential. Därför byggde vi om totalt, och valde WordPress som plattform. Med få utvalda Widgets och Plug-ins. På så sätt upplevs hemsidan som snabb. Vill du veta mer om WordPress? Här finns våra YouTubefilmer om just WordPress.

 

Vad blev då effekten av den nya hemsidan?

  • Våra insatser har lett till ett ökat förtroende för Pedersens verksamhet
  • Hemsidan skapar bättre förutsättningar för ökad lönsamhet
  • Nu har Pedersen en betydligt större chans att sälja fler utbildningar och kurser
  • Pedersens synlighet har ökat markant då sidan nu fungerar på mobila enheter
  • Varumärket har förstärkts ytterligare tack vare en modern, responsiv design, struktur, bilder och funktioner
  • En ny funktion gör att medarbetarna kan skapa egna inlägg och nyheter till sidans besökare
  • Sammantaget kommer antalet besökare att öka, från alla plattformar tack vare responsivitet och SEO
  • En grundläggande SEO gör det lättare att hitta hemsidan via sökmotorer och leder till fler besökare och potentiella kunder

 

Logisk struktur och tydliga målgruppsingångar kommer att ge bra resultat

Vi bildade oss snabbt en inre bild av hur hemsidan skulle se ut. Med tydliga målgruppsingångar på startsidan till rätt verksamhetsområde. Efter noggrann research insåg vi att blått är flott och satte snabbt färgtema och stil. Vi valde blått, vitt och guld. Givetvis responsivt, avskalat, med ett stilrent typsnitt och relevanta bilder.

 

Lätt att hitta, och relevanta bilder ger ökat förtroende

Menystrukturen hölls enkel. Toppmenyn leder besökarna rätt, och det finns även relevant information i sidans footer. Kontaktuppgifter finns där de ska och det är enkelt att hitta till rätt advokat eller biträdande jurist. Vi har även adderat kontaktformulär med ett minimum av fält att fylla i. Flera bilder har Stockholmstema, andra har fokus på entreprenad- och byggnation. Detta skapar en igenkänningskänsla och ett ökat förtroende hos besökarna.

 

Enbart nödvändiga widgets och plug-in ger en snabb upplevelse

Med många nya högupplösta bilder krävdes en teknisk optimering för att sidan ska ladda snabbt. För driftsäkerhet hölls även antalet Widgets och Plug-ins nere. Av erfarenhet vet vi att detta är något som uppskattas av våra kunder.

 

En snabbkurs i WordPress gör att användarna kan skapa eget innehåll

Något som de också uppskattar är att vi även, vid behov håller en kort utbildning för kunden i hur man enkelt arbetar och uppdaterar sidan. Jättebra, nu när Pedersens medarbetare kan skapa egna nyheter, artiklar och inbjudningar. Detta möjliggör snabba kommunikationsinsatser direkt till besökare och potentiella kunder.

 

Slutsats: En ny hemsida ger ökad synlighet och fler kunder

Det här projektet gick väldigt smidigt. Efter en godkänd offert och två telefonavstämningar var vi i mål. Då hade vi identifierat kundens behov, förstått deras verksamhet, hittat rätt design och satt ett bildmanér. Pedersen köpte vår design rakt av. De gillade funktionerna och inte minst de möjligheter de genererar i. Fantastiskt skönt!

 

Här får du en kort checklista med några bra tips om hur du lägger grunden till en bra hemsida

 

En ny hemsida ger ökad synlighet och fler kunder - Vi hjälper dig om du tycker det verkar svårt och obegripligt

Vi kan hjälpa dig. På så sätt kommer du igång snabbt och kan själv ägna dig åt det roliga och det du behärskar. Gör du det bra så kan du njuta av samma fina effekter som Pedersen. Såklart ska du höra av dig till oss om du behöver digitalisera din verksamhet.

 

Behöver du inspiration och insyn i vad vi kan göra för dig som kund? Här berättar vi hur vi hjälpt andra kunder!

Hitta inspiration i vårt referensgalleri, och följ gärna våra äventyr på LinkedInFacebookInstagram och Twitter. Just nu har vi flera kalaskul projekt som vi jobbar med, inom ett flertal branscher. Vad sägs om fintech, miljövård, kundzoner, E-handel, SEO samt såklart en hel drös med appar. Appar är forsatt stekhett, och med Webkingplattformen tar vi fram en skräddarsydd app snabbare än du tror.

 

Har du en idé till en app? Här får du bra tips om hur du förverkligar den!

Har du en idé till en app? Då ska du läsa den här texten om hur vi kan förverkliga dina idéer. Där berättar vi vad som är på gång och hur vi hjälper andra kunder. I den får du reda på hur lång det tar att utveckla en app, samt hur mycket det kostar det att utveckla en app. Testa gärna vår kostnadskalylator samt tidsestimator nedan. Sen kontaktar du oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig!

Har du funderat ut en kanonidé som skulle kunna bli en bra app? Faktum är att det inte är så himla svårt att bygga en app.

Vi är oerhört nöjda, Webking var väldigt lyhörda och lätta att ha att göra med. Vi blev väldigt imponerade då de förstod våra behov och själva insåg vad vi ville ha. När jag visade upp den nya sidan för våra medarbetare blev alla över förväntan nöjda.

Maria Pedersen - Advokat

Kostnadskalkylator

Intresserad av vad en app kan kosta?

Med våran kostandskalkylator så kan du få ett ungefärligt pris på vad din app eller webbsida skulle kunna kosta!

Fyll i formuläret nedan för att kontakta oss

Kontakta oss gärna

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om Webking, våra tjänster och hur vi kan hjälpa er. Använd formuläret här intill eller slå en signal. Om du vill kan vi ses över en kopp kaffe för vidare diskussioner, hos er eller hos oss på vårt kontor i Linköping.

Kontaktformulär