Sajten Insidan - Kärleksfull webbutveckling till Kriminalvården

Som du kanske vet har WebkingTeamet jobbat tight med Kriminalvården under flera års tid. Vi har inte bara hjälpt till med sajten Insidan utan även med flera andra projekt. Vi vann till exempel en Optimizely EpiServer Award 2014 som bästa myndighetssajt. Kriminalvården har även hamnat både fyra och femma som Sveriges bästa myndighetssajt, något som du kan läsa mer om här.

Sajten Insidan är proppad med pedagogisk design och tydligt innehåll

Nu ska vi berätta lite om sajten Insidan. En sajt som vi tillsammans med Kriminalvården skapat och som ligger oss varmt om hjärtat. Den lanserades 2017 och är Kriminalvårdens egen infosajt för barn med familjemedlem i häkte, fängelse eller inom frivård. Här kan du bland annat läsa om hur det är att bo i häkte och fängelse. Och hur du kan hålla kontakten och hälsa på dina anhöriga.

 

Vi älskar IT-projekt med mjuka värden och EQ

Webking har tillsammans med Kriminalvården stått för design, utveckling och delprojektledning av Insidan. Ett projekt proppat med EQ och mjuka värden. Där såväl färg form och språk verkligen är estetiskt tilltalande och som både barn och vuxna verkligen tilltalas av.

 

Sajten Insidan är till för barn och anhöriga och är skapad med fin design, video och ljud

Även om barnen är i fokus är sajten Insidan en viktig och välanvänd resurs. Inte minst för anhöriga och föräldrar som finns på utsidan. Även skolor eller vuxna som vill ta till sig lättillgänglig information, fint presenterat med hjälp av film, bild och ljud gillar både dess design och innehåll.

 

En sajt som går helt i linje med vad våra webbutvecklare tycker om att skapa

Som du redan märkt så tycker vi verkligen om den här sajten. Sajten Insidan fyller en viktig funktion och dess helhet är inbjudande och inkluderande.

 

Vad säger då Kriminalvårdens ansvariga projektledare?

Vår referens den här gången är Elin Runesson, som är projektledare på Kriminalvården. Här berättar hon om hur WebkingTeamet tog sig an uppgiften:

 

 

Webbutveckling med de rätta verktygen ger bra synlighet, fler besökare och stor förståelse

Även om du är på utsidan förtjänar sajten Insidan ett besök. Där finns viktiga insikter och information som många kanske inte känner till. Missa inte sektionen med frågor och svar på startsidan. Tydlig information om hur saker och ting fungerar på häkten, anstalter och fängelser. På den här sidan hittar du info om alla våra projekt till Kriminalvården.

 

Sajten Insidan byggde vi med följande teknik

Teknik: Episerver 10, Responsiv webdesignOne Page DesignCSS3HTML5BabelJavaScriptAsp.net mvcC#, samt Ms SQL.

Kostnadskalkylator

Intresserad av vad en app kan kosta?

Med våran kostandskalkylator så kan du få ett ungefärligt pris på vad din app eller webbsida skulle kunna kosta!

Fyll i formuläret nedan för att kontakta oss

Kontakta oss gärna

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om Webking, våra tjänster och hur vi kan hjälpa er. Använd formuläret här intill eller slå en signal. Om du vill kan vi ses över en kopp kaffe för vidare diskussioner, hos er eller hos oss på vårt kontor i Linköping.

Kontaktformulär