Skuldra - Ett perfekt webbaserat hjälpmedel för budget- och skuldrådgivare

Som du kanske vet har vi ett projekt som vi brinner lite extra för. SkuldraHär kan du läsa vår ömma kärleksförklaring till henne. Med Skuldra får budget- och skuldrådgivare ett helt nytt och effektivt hjälpmedel, som ger en överblick över privatpersoners skulder. Med syfte att starta en konkret plan mot en ordnad ekonomi. Skuldra kommer att göra underverk för skuldsatta. Vi pratar kortare handläggningstider (som nu är 1-6 månader) och snabba insatser som leder till minskad skuld, och på sikt till att personen blir helt skuldfri. 

Prototypen till Skuldra i Adobe XD togs emot med öppna armar

De senaste månaderna har vi lagt ett stort krut på att tillsammans med vår Framtidsminister Per Holknekt, alkemisten Christer Skogsberg, Vd´n Fredrik Eriksson samt juridik- och ekonomininjan Jonathan Jehander kodat klart version 1.0 av Skuldra.

 

Agil webbutveckling med fokus på att få rätsida på klienternas ekonomiska situation

Vi har bildsatt Skuldra.nu med temporära bilder (nya ska tas), satt en tydlig copy och skapat ett gränssnitt som är cleant och smidigt att arbeta med. Här har vi försökt sätta oss in i klientens roll. Tanken är att inte dränka Skuldras målgrupp med info. Sidan ska vara lätt att förstå. På så sätt kan Skuldra verkligen göra skillnad för personer med skulder, oavsett antal och storlek.

Frågor som ”hur stor skuld har jag” eller ”hur blir jag av med mina skulder” samt ”vad händer om jag inte betalar mina skulder?” är de budget- och skuldrådgivare vi känner minst sagt väl bekanta med. Men när Skuldra är förankrat i verksamheten och används till fullo kommer dessa eldsjälar att kunna bistå med hjälp och stöttning på en helt ny nivå. 

Skuldra.nu ser bra ut, men den kommer förfinas under resans gång. Både när det gäller webbdesign och webbutveckling. Våra webbutvecklare älskar det här projektet och uppskattar verkligen att vi har den bästa webbplattformen att utveckla webbapplikationer och appar med. 

 

Webkingplattformen har sparat tusentals utvecklingstimmar

Kodmässigt har vi tack vare Webkingplattformen kunnat ta kvantsprång mot en färdig produkt. Vi anser att vi har utvecklat den bästa webbplattformen på marknaden, och faktum är att den bara i det här projektet har sparat massor av tid. Vi har även hunnit justera vårt arbete då Skuldras affärsmodell har växt. Något som känns fantastiskt bra. Och vi passade på att fira lite. Vi drog till Stockholm och mötte upp Per och co.

 

Efter några månaders hårt arbete var det dags att fira releasen av version 1.0

Tack vare Covid-19 fanns inte hela teamet med, vilket var synd. Våra webbutvecklare i Linköping var dock med online. De har slitit hårt och jobbat agilt, lugnt och metodiskt och höll en väldigt bra demo på vårt produktionsmöte.

Ett möte där även Jonathan och Christer var med online där de fick se och uppleva resultatet av såväl webbutveckling som grafisk design. Inklusive vår prototyp, plattform samt en mängd olika funktioner som kommer vara centrala när kommunernas budget- och skuldrådgivare börjar arbeta med klienternas skulder.

Sedan hoppade vi in i en Uber till klassiska Biljardpalatset. Där vankades en vällagad Biff Rydberg, 20 flipperspel, 27 biljardbord, shuffleboards, socialt häng och en flipperturnering. 

 

Avancerad webbutveckling först - Svintight flipperturnering sen

Och JA. Vi visste ju om att Per är grym på flipper, med flera SM-silver i singel och ett guld i dubbel. Det blev rätt tydligt då elden i Pers ögon tändes när den första kulan i Batman-flippret sköts iväg och poängen formligen spolade in. Laserfokuserad, äckligt reaktionssnabb och med ett strategiskt spelsätt läste han spelet som ett proffs. Vi andra häpnade… 

Tiden gick fort och såklart hann vi även diskutera nästa steg i vår Skuldra. Det kommer helt klart att bli mer webbutveckling i Linköping under 2021, det är ett som är säkert. Men, det är ju detta WebkingTeamet brinner för. Fast vi har lovat oss själva att dra iväg till Norrköping och PekingPinball för att smygträna på flipper… Det är nödvändigt ibland, att lämna kontoret en sväng mitt i all app- och webbutveckling.

 

Bra känsla inför nästa fas av utveckling, design, copywriting samt alla Api:er

Efter att betat av åtta flipperspel var det dags för efterrätt. Följt av en sju kilometers walk and talk i en öde Stockholmsnatt innan vi landade på hotellet. Det är så här man blir motiverad att ta tag i nästa version. Då ska vi toppa det här releasepartyt. Exponentiellt. Det kommer bli bra! Jäkligt bra.

Här kan du läsa om vad Skuldra är, hur hon ser ut och vad hon kan göra.

 

Det är till Webking du ska vända dig om du vill förverkliga dina idéer

Givetvis hjälper vi dig och ditt företag med att bygga en app, utveckla en mobilapp, koda en webbapp eller sno ihop en välfungerande E-handelslösning. Det är vi som är Webking. Som sagt: Det är till Webking du ska vända dig om du vill förverkliga dina idéer.

Vår vision är att förenkla människors liv med hjälp av modern teknik och innovativa lösningar. Vi skapar resultat, lönsamhet och en hållbar nytta som kvalitetsmedvetna kunder vill jobba med. Här på bloggen kommer vi fortsatt att publicera artiklar om både webbutveckling, apputveckling samt om vår plattform. Där har vi tänkt gå igenom ämnen som:
  • Hur blir man webbutvecklare?
  • Vad gör en webbutvecklare?
  • Hu ser lönen ut för en webbutvecklare?
  • Frontend respektive Backend? Vad är skillnaderna?
  • Vad är fördelarna med en webbplattform?
Hör av dig så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig! Du kommer inte att ångra dig, det är vi som är Webking!

Det var inte enkelt att välja webbyrå när hela 72 olika ville vara med och dansa, men gut feeling, lyssna på blick samt goda rådgivare landade i helt fantastiska Webking. Vill knappt berätta om dom för jag vill ha dom till mig själv. Ändlösa applåder och tack till Webking från den tekniske analfabeten Per Holknekt.

Per Holknekt - VD

Kostnadskalkylator

Intresserad av vad en app kan kosta?

Med våran kostandskalkylator så kan du få ett ungefärligt pris på vad din app eller webbsida skulle kunna kosta!

Fyll i formuläret nedan för att kontakta oss

Kontakta oss gärna

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om Webking, våra tjänster och hur vi kan hjälpa er. Använd formuläret här intill eller slå en signal. Om du vill kan vi ses över en kopp kaffe för vidare diskussioner, hos er eller hos oss på vårt kontor i Linköping.

Kontaktformulär