Webkings invigningsparty - Välkommen till Webkings invigningsparty den 1 juni!

Jajamensan, den 1 juni kl 17  är det äntligen dags för Webkings invigningsparty! Vi vill så gärna att du kommer och umgås med oss på vårt nya kontor. Flippret och arkadmaskinen är redo och vi har bunkrat upp tilltugg och bubbel. Vem vet, det kanske blir du som går hem med vår prestigefulla flippertrofé? Vi har även premiär för vår nya reklamfilm. Den måste du se! Anmäl dig snarast då antalet platser är begränsat. Vi poppar upp bubblet klockan 17.

Webkings invigningsparty ska bli en kväll att minnas!

Vi ser fram emot en kanonkväll med mingel och schyssta samtal. En kväll där bubblet flödar och där vi skrattar och har det kul tillsammans. Vi drar som sagt igång kl 17 och tar sedan kvällen som den kommer. Vi kör en spontan flipperspelsturnering, plockar i oss lite gott tilltugg och ser även till att ladda upp med sällskapsspel i loungen, samtidigt som vi försöker sätta nya rekord på något av alla klassiska spel på arkadmaskinen.

På Webkings invigningsparty premiärvisas även vår nya reklamfilm

Vi har som sagt även tänkt premiärvisa vår sprillans nya reklamfilm. En film som vi hoppas kommer att sticka ut, och det ska bli kul att se vad du tycker om den. Ni som kommer på Webkings invigningsparty är de första som får de den.

Hur som helst, varmt välkommen att umgås och mingla loss med oss. Vi vill så gärna att du kommer. Så anmäl dig på den här länken snarast. Trots att Covid-19 lyckligtvis är lite satt på paus ser vi till att anpassa oss efter lokalerna. Det kommer bli bra.

Varmt välkommen till oss på Ågatan 31. Med vänliga hälsningar från WebkingTeamet

Kostnadskalkylator

Intresserad av vad en app kan kosta?

Med våran kostandskalkylator så kan du få ett ungefärligt pris på vad din app eller webbsida skulle kunna kosta!

Fyll i formuläret nedan för att kontakta oss

Kontakta oss gärna

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om Webking, våra tjänster och hur vi kan hjälpa er. Använd formuläret här intill eller slå en signal. Om du vill kan vi ses över en kopp kaffe för vidare diskussioner, hos er eller hos oss på vårt kontor i Linköping.

Kontaktformulär