WebkingPodden - En podcast om appar

En podcast om appar - för dig som vill förverkliga din idé till en app

WebkingPodden är en podcast om appar skräddarsydd för dig som har en idé till en app och vill veta mer om hur resan från idé till färdig app kan gå till. Att lyssna på några avsnitt ger dig bra grundläggande info som är bra att ha med sig inför vår 30 minuters kostnadsfria konsultation. Här är poddens landningssida, där vi lägger upp samtliga avsnitt.

Bra tips och råd för dig som vill spara både tid och pengar

Vår podcast är dessutom ett bra komplement till våra guider, videos samt artiklarna här på vår hemsida. Per Holknekt berättar i den här videon hur det är att jobba med oss. Vi rekommenderar att du även kikar på följande artiklar "Jag har en idé till en app" och " Så här går det till när vi förverkligar din idè".

WebkingPodden ger dig jättebra fakta om apputveckling

WebkingTeamet samt veta hur det är att jobba med oss. I följande avsnitt går vi lugnt och sansat igenom de vanligaste frågorna som våra kunder ställer till oss.

En podcast om hur du går från idé till en riktigt bra app

Hur som helst, funderar du på att skaffa en app och vill veta mer om hur du ska gå till väga för att på bästa sätt komma igång och nå en riktigt bra digital lösning? Då rekommenderar vi en lyssning på WebkingPodden.

15-20 min utan knastertorra IT-ord - Perfekt podcast för pendlingslyssning

WebkingPoddens avsnitt är 15-20 minuter långa, informativa och befriade från knastertorra IT-termer. De fungerar med andra ord bra att lyssna på, på vägen till eller från jobbet. Avsnitten hittar du här, samt på itunes, Spotify och Libsyn. Undrar du vad en podcast är? Wiki har svaret.

Våra guider tillsammans med podden gör dig snabbt klokare

I guiderna nedan har vi samlat en hel del fakta som är guld värd för dig som funderar på att skaffa en app. Inte minst om hur det går till när vi hjälper våra kunder att förverkliga sina idéer. Du får också veta mer om betalmodeller, marknadsföring, hur du får din app godkänd samt vad du bör tänka på när du väljer en samarbetspartner/utvecklare.

Här är tre bra lästips för dig som vill skapa en riktigt bra app

Koka en kopp kaffe, unna dig en lyxfika och läs sedan i lugn och ro igenom följande guider. Sen kan du en hel del om just appar. EpicWin!

Så skapar du en lönsam digital produkt - 14 saker du måste förbereda innan din app kan lanseras hos Google och Apple - Så tjänar du REJÄLT  med pengar på din app!

Kostnadskalkylator

Intresserad av vad en app kan kosta?

Med våran kostandskalkylator så kan du få ett ungefärligt pris på vad din app eller webbsida skulle kunna kosta!

Fyll i formuläret nedan för att kontakta oss

Kontakta oss gärna

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om Webking, våra tjänster och hur vi kan hjälpa er. Använd formuläret här intill eller slå en signal. Om du vill kan vi ses över en kopp kaffe för vidare diskussioner, hos er eller hos oss på vårt kontor i Linköping.

Kontaktformulär