Whinny - ett webbaserat planeringsverktyg som hjälper hästägare och hästföretagare

Välkommen till det första kundcaset baserad på vår webbplattform. Nu ska vi berätta om berätta om ett planeringsverktyg som spar tid, pengar och som samlar just den funktionalitet som hästägare och hästföretagare behöver under ett och samma skal. Applikation som fått namnet Whinny, är byggd på vår egna plattform. Läs mer nedan, om hur den används i hästbranschen.

Webking bygger effektiva webbapplikationer som gör din vardag lättare

På Webking tycker vi om att skapa verksamhetsnytta genom att utveckla digitala hjälpmedel (ofta genom effektiva webbapplikationer) som gör vardagen lättare för företag, kommuner, statliga verk och myndigheter. Vår erfarenhet har gett oss de rätta förutsättningarna att på egen hand utveckla en webbplattform och ramverk som kan användas inom en mängd olika branscher.

 

Skräddarsydda funktioner som spar tid och arbete

En av våra kunder är Sofia Bengtsberg på Staby Gård Ridcenter. Sofia är diplomerad beridare och auktoriserad tränare. Hon driver ett kombinerat utbildnings- och tävlingsstall för både hästar och ryttare. På Staby finns en massa hästar, personal och inte minst arbetsuppgifter. Det är liv och rörelse mest hela tiden.

Att hålla koll på all utrustning, foderstatistik, veterinärbesök, träningstider, hästens ekonomi och välbefinnande är ett jätteprojekt. Det är här webbapplikation Whinny kommer in i bilden som Webking-teamet utvecklat.

 

Whinny en kraftfull webbapplikation med all information på ett ställe - alltid redo att använda

Med Whinny kan du nu samla all information kring din hästs utrustning, foderstatistik, veterinärbesök, träningstider, ekonomi i ett och samma system. Resultatet är en webbaserad, utbyggbar och synnerligen lättarbetad webbapplikation som förenklar det dagliga arbetet och gör det lite gladare och enklare för användaren.

 

Webbapplikationen Whinny förenklar vardagen och är prisvärd

Vi byggde Whinny och applikationen fick snabbt ett mycket fint mottagande. Den spred sig till ett stort antal hästägare runt om i landet som såg hur den förenklade vardagen till det bättre. Till ett väldigt lågt pris dessutom. Ute på Staby matar personalen enkelt in en mängd olika uppgifter som tillsammans skapar en tydlig översikt på såväl hästar, arbetsuppgifter samt mycket annat.

 

En webbapp som ger användaren stenkoll på det relevanta

Whinny ger användaren stenkoll på en mängd data, som till exempel din utrustning, hästens foderstat, dess ekonomi och mycket annat. Vem har lånat Stellas sadel?, hur mycket mat ska Prancer ha?, och hur ser ekonomin ut den här månaden för Jessicas föl? Hur ser det egentligen ut i Grålles träningsdagbok? Whinny påminner även om när respektive häst ska till hovlagaren, tandläkaren, veterinären eller sin equiterapeut. Något som minst sagt kan vara svårt att hålla reda på om man har många hästar.

 

Effektiv hantering av dokument, bilder och journaler

Whinny har även ett effektivt dokumenthanteringssystem där du kan spara och lägga in bilder, journaler, scheman och andra viktiga dokument. Kunden får även koll på alla hästar, även när du inte är på plats i stallet. Oavsett var hästen befinner sig.

 

En webbapp som alltid är redo och åtkomlig från mobil, dator och surfplatta

Allt är smidigt åtkomligt i molnet, och all data säkerhetskopieras dagligen. På Staby Gård Ridcenter kommer alla användare åt sin information. Att även på resande fot kunna kolla sin hästs status i telefonen eller surfplattan är något som verkligen uppskattas. Här sparar man mycket tid, men också resor vilket ju på sikt även är bra för vår miljö då man inte längre behöver göra så många besök i stallet. Du slipper en massa sms och samtal och får info om dina hästar direkt i telefonen eller surfplattan.

 

När du väl testat webbapplikation Whinny vill du inte använda något annat

När man väl testat Whinny är det svårt att tänka sig att gå tillbaka till Post-Itlappar, whiteboards och telefonsamtal till personer som kanske inte har tid att svara. Det här är så mycket smidigare.

 

Följ din häst - var du än är - när du vill

Vi avslutar med ytterligare en fördel som hästägare verkligen uppskattar: Att kunna följa sina hästar i Whinny utan att behöva störa utbildaren med sms och telefonsamtal. Att slippa ta bilen till stallet för att kolla hästens foderstat, och istället göra det i webbapplikationen är verkligen inte fel.

 

Här finns mer information om såväl Whinny som vår webbapplikation

Läs mer på Whinny.se och på https://www.facebook.com/Whinny-a-digital-horse-organaizer-112525653601446/

Kostnadskalkylator

Intresserad av vad en app kan kosta?

Med våran kostandskalkylator så kan du få ett ungefärligt pris på vad din app eller webbsida skulle kunna kosta!

Fyll i formuläret nedan för att kontakta oss

Kontakta oss gärna

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om Webking, våra tjänster och hur vi kan hjälpa er. Använd formuläret här intill eller slå en signal. Om du vill kan vi ses över en kopp kaffe för vidare diskussioner, hos er eller hos oss på vårt kontor i Linköping.

Kontaktformulär