Hemsida med E-handel

ÄlvestadTanken är ett familjeföretag som genom åren har hittat sin nisch. De erbjuder en mängd produkter för säker hantering av vätskor.

Hela familjen Fritiofsson är proffs på miljösäker förvaring. I webbshoppen som WebkingTeamet byggt säljer bland annat tankar, pumpar och förvaringsprodukter. Och de har även ett systerbolag som heter Infrapipe. Infrapipe specialiserar sig på att leverera material för VA, kabel och mark.

I och med att de storsatsat med en helt ny butik (drönarfilm på den finns här) fick vi i uppdrag att skapa en helt ny hemsida. Samt en integrerad E-handel med säkra betallösningar för ökad orderingång. Vi skapade även ett flertal Googleannonser som ytterligare effektivt ökade försäljningen av tankar och pumpar.

Roller i projektet

Webkings roller i projektet har varit webbutvecklare, webbdesigner och projektledare.

Vi gillar ju webbutveckling och våra webbutvecklare högg som kobror på såväl webbshop som hemsidan. Riktigt kul.

Vi lade även in SEO på de mest populära produkterna. Ladda ner vår guide till hur du själv kan göra en egen grundläggande SEO på dina sidor här. Vi skapade även flera Googleannonser som gav resultat och ökad försäljning. Vår drönare satte dessutom en bra film som vi lade in på hemsidan. Så här gick vi tillväga när vi ökade ÄlvestadTankens affärsnytta.

Webking har varit lyhörda, och samtidigt flexibla. De har byggt upp en bra infrastruktur som på ett effektivt sätt knyter ihop vår verksamhet och ökar vår försäljning.

Mats Fritiofsson - VD

Kostnadskalkylator

Intresserad av vad en app kan kosta?

Med våran kostandskalkylator så kan du få ett ungefärligt pris på vad din app eller webbsida skulle kunna kosta!

Fyll i formuläret nedan för att kontakta oss

Kontakta oss gärna

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om Webking, våra tjänster och hur vi kan hjälpa er. Använd formuläret här intill eller slå en signal. Om du vill kan vi ses över en kopp kaffe för vidare diskussioner, hos er eller hos oss på vårt kontor i Linköping.

Kontaktformulär