Assalub Apps - Optimal Fettdosering och Perfekt Viskositet Med Hjälp Av WebkingTeamet

Vi på Webking är glada att dela med oss av vår framgångshistoria med Assalub, ett företag som är dedikerat till att optimera smörjmedelsprocesser för industrier över hela världen. När Assalub vände sig till oss för att förbättra sina befintliga appar, var vi redo att anta utmaningen.

Anpassning enligt grafisk profil

Vår första uppgift var att se till att Assalubs appar matchade deras unika grafiska profil. WebkingTeamet arbetade noggrant för att integrera Assalubs visuella identitet i apparna. Varje färg, varje ikon och varje liten detalj designades med omsorg och precision för att säkerställa en enhetlig och professionell användarupplevelse.

Uppgradering till React Native

För att garantera en smidigare användarupplevelse valde vi att uppgradera Assalubs appar till React Native. Genom att göra detta kunde vi säkerställa att apparna fungerar felfritt på både iOS- och Android-enheter. React Native gav oss möjlighet att skapa en effektiv och enhetlig kodbas med en intuitiv navigering för användarna.

Skarpa beräkningar för fettdosering och viskositet

För fettdoseringen kan användarna göra exakta beräkningar baserat på deras specifika behov och maskinparametrar. När det gäller viskositeten kan användarna enkelt justera oljens viskositet för att matcha deras krav, vilket leder till smidigare drift och förlängd utrustningslivslängd.

Kundfokuserad användarupplevelse

Vår framgång i detta projekt kan inte enbart mätas i kod och design. Vi lyssnade noggrant på Assalubs behov och önskemål för att skapa en användarupplevelse som skulle matcha deras förväntningar. Varje knapptryck, varje interaktion och varje del av apparna är utformade för att göra användarupplevelsen så enkel och intuitiv som möjligt.

Vi är stolta över vårt arbete med Assalub och är glada över att ha fått möjligheten att säkerhetsställa deras appar. Med vårt engagemang för kvalitet, teknisk kompetens och dedikation till kundnöjdhet, är vi redo att hjälpa dig med ditt nästa projekt. Låt oss tillsammans göra din vision till verklighet.

För att lära dig mer om Assalub Apps och hur WebkingTeamet kan hjälpa dig, besök vår webbplats webking.se eller kontakta oss direkt. Vi ser fram emot att höra från dig och att vara en del av din framgångssaga!

Roller i projektet

Webkings roller i projektet har varit arkitekter, webbutvecklare, webbdesigner, DevOpsScrum Master och projektledare.

Vi är inte bara experter på vårt område, vi är också medvetna om vikten av tidseffektivitet. Tack vare vår egen plattform kunde vi snabbt och effektivt utveckla de avancerade Assalub Apps som nu är tillgängliga för användare över hela världen.

Är du redo att förverkliga din appidé? Vänd dig till oss på WebkingTeamet, där vi inte bara utvecklar appar, vi skapar användarupplevelser som gör skillnad. Besök vår webbplats [Webking Webbadress] för mer information eller kontakta oss direkt. Vi ser fram emot att hjälpa dig på din app-utvecklingsresa!

Här har vi samlat några länkar för dig som funderar på att skaffa en egen app

Kostnadskalkylator

Intresserad av vad en app kan kosta?

Med våran kostandskalkylator så kan du få ett ungefärligt pris på vad din app eller webbsida skulle kunna kosta!

Fyll i formuläret nedan för att kontakta oss

Kontakta oss gärna

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om Webking, våra tjänster och hur vi kan hjälpa er. Använd formuläret här intill eller slå en signal. Om du vill kan vi ses över en kopp kaffe för vidare diskussioner, hos er eller hos oss på vårt kontor i Linköping.

Kontaktformulär