Apputveckling med React Native

HyrGokart är en mobilapp kodad för tävlingar och som skapar en tjusig bild på användaren, komplett med segerkrans och allt efter avslutat lopp. Perfekt när vi är ute och smiskar varvtider hos Hyrgokart på Sviestad. Vinnaren får ju sedan se sig själv med vinnarkrans och allt.

Och lita på att delningsfunktionen i appen ser till att bilderna hamnar i fikarum och på sociala medier. Med kundens logo, namn och kontaktinfo tydlig. Perfekt passiv marknadsföring som ger nya kunder. Här kan du läsa vår artikel om hur vi tog fram appen.

Här kan du läsa mer om:

 

Det här är en mobilapp som vi byggt till Andreas Berg på Hyrgokart. Ett bra exempel på apputveckling som skapar buzz och gratis marknadsföring till kunden. Till ett fantastiskt kostnadseffektivt pris.

Vill inte du också ha en app som ser till att dela bilder på nöjda kunder i sociala medier, där din logo och ditt företags namn tydligt syns? 

Såklart du vill. Då ska du kontakta WebkingTeamet omgående så får du hjälp av våra grymma apputvecklare. Det finns även risk för goda kardemummabullar.

Information om projektet

Kostnadskalkylator

Intresserad av vad en app kan kosta?

Med våran kostandskalkylator så kan du få ett ungefärligt pris på vad din app eller webbsida skulle kunna kosta!

Fyll i formuläret nedan för att kontakta oss

Kontakta oss gärna

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om Webking, våra tjänster och hur vi kan hjälpa er. Använd formuläret här intill eller slå en signal. Om du vill kan vi ses över en kopp kaffe för vidare diskussioner, hos er eller hos oss på vårt kontor i Linköping.

Kontaktformulär