En ny och modern hemsida med E-handelslösning

Vi är stolta över att presentera ett av våra senaste referenscase, där vi hjälpte Profilerna.se, en ledande aktör inom profilprodukter, att omvandla sin online-närvaro till något ännu mer imponerande. Låt oss ta dig igenom denna framgångsberättelse om hur vi skapade en ny och fräsch hemsida med e-handellösning åt Profilerna.se med hjälp av WordPress och WooCommerce.

 

Roller i projektet

Webkings roller i projektet har varit webbutvecklare, webbdesigner, och projektledare.

Plattform

Wordpress och WooCommerce

Webking spelade en avgörande roll i att hjälpa Profilerna.se att förnya sin webbplats genom att designa, installera och konfigurera ett helt nytt tema och plug-in i WordPress. Profilerna.se, en växande onlineplattform för yrkesnätverk och personlig marknadsföring, hade länge känt behovet av en uppfräschning av sin webbplats för att bättre kunna erbjuda sina användare en modern och engagerande upplevelse.

För att få alla bitar på plats hjälpte WebkingTeamet bland annat till med:

  • Tema Design:  WebKing arbetade tätt tillsammans med Profilerna.se för att skapa ett anpassat och attraktivt tema som skulle reflektera företagets varumärke och locka besökare. Temat utformades för att vara responsivt, användarvänligt och ladda snabbt.

  • Plug-in Integration:  För att förbättra funktionaliteten på Profilerna.se:s webbplats föreslog Webking även att integrera ett antal WordPress-plugins. Dessa plugins skulle förbättra användarupplevelsen genom att tillhandahålla funktioner som t.ex. förenklar innehållshantering.

  • Installation och Konfiguration:  När temat och plugins var färdiga installerade så konfigurerade Webking dem på Profilerna.se:s WordPress-webbplats. Detta innefattade att säkerställa att alla inställningar var optimerade för bästa prestanda och funktionalitet.
Kostnadskalkylator

Intresserad av vad en app kan kosta?

Med våran kostandskalkylator så kan du få ett ungefärligt pris på vad din app eller webbsida skulle kunna kosta!

Fyll i formuläret nedan för att kontakta oss

Kontakta oss gärna

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om Webking, våra tjänster och hur vi kan hjälpa er. Använd formuläret här intill eller slå en signal. Om du vill kan vi ses över en kopp kaffe för vidare diskussioner, hos er eller hos oss på vårt kontor i Linköping.

Kontaktformulär