Webbutveckling för ett returhanteringssystem

Webking har i det här projektet stått för webbutveckling och webbdesign av ett webbaserat returhanteringssystem mellan Granudden, Korsnäs och Gävle hamn. Projektet bestod av att designa och utveckla ett returhanteringssystem av pappersrullar som Korsnäs använder som transportbärare för sina pappersprodukter.

Med hjälp av detta returhanteringssystem effektiviserades logistiken och ledtiderna minskade kring returhanteringen. Från att i värsta fall behöva vänta veckor på att få tillbaka pappersrullar hos kunderna, kan Korsnäs med hjälp av returhanteringssystemet i realtid se var pappersrullarna befinner sig och beställa returhanteringar av dessa. #EpicWin

Kundutlåtande

Robert Jansz på Webking är en mycket skicklig och talangfull konsult. Han är en bemästarar flera områden inom IT och är en guru inom Business Intelligence (BI). Med sin kompetens som både utvecklare och arkitekt är Robert en värdefull tillgång. Att arbeta med Robert och Webking är sant nöje och jag kan bara gratulera dig om du har möjlighet att arbeta med honom.

Erik Pettersson - CEO

Roller i projektet

Webkings roller i projektet har varit webbutvecklare, systemarkitekt och agil coach samt ansvarig Scrum master.

Information om projektet

Kostnadskalkylator

Intresserad av vad en app kan kosta?

Med våran kostandskalkylator så kan du få ett ungefärligt pris på vad din app eller webbsida skulle kunna kosta!

Fyll i formuläret nedan för att kontakta oss

Kontakta oss gärna

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om Webking, våra tjänster och hur vi kan hjälpa er. Använd formuläret här intill eller slå en signal. Om du vill kan vi ses över en kopp kaffe för vidare diskussioner, hos er eller hos oss på vårt kontor i Linköping.

Kontaktformulär