Svenska Hjärtan -
En hemsida som räddar liv

Svenska Hjärtan är en organisation som har en tydlig vision - att ingen ska behöva förlora sitt liv på grund av bristande livräddningsinsatser. Deras erbjudanden är mer än bara tjänster och produkter; de är en del av en större insats för att öka säkerheten och rädda liv. Låt oss föra in dig i vår senaste framgångsberättelse tillsammans med Svenska Hjärtan.

 

Roller i projektet

Webkings roller i projektet har varit webbutvecklare, webbdesigner, och projektledare.

Plattform

Umbraco

En ny och optimerad webbplats

WebkingTeamet  designade och utvecklade en modern och användarvänlig webbplats i Umbraco, en flexibel och kraftfull plattform för webbutveckling. Den nya webbplatsen fick en strukturerad layout som gör det enklare för besökare att hitta relevant information om Svenska Hjärtans tjänster och produkter.

Vi hjälpte även till att optimera webbplatsens innehåll och struktur för att förbättra dess synlighet i sökmotorer (SEO). Detta hjälpter Svenska Hjärtan att nå ut till en bredare publik och öka medvetenheten om sina tjänster.

Svenska Hjärtan eftersökte även en webbshop för deras produkter och såklart hjälpte vi till med det för att förenkla och underlätta för deras kunder.

Kostnadskalkylator

Intresserad av vad en app kan kosta?

Med våran kostandskalkylator så kan du få ett ungefärligt pris på vad din app eller webbsida skulle kunna kosta!

Fyll i formuläret nedan för att kontakta oss

Kontakta oss gärna

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om Webking, våra tjänster och hur vi kan hjälpa er. Använd formuläret här intill eller slå en signal. Om du vill kan vi ses över en kopp kaffe för vidare diskussioner, hos er eller hos oss på vårt kontor i Linköping.

Kontaktformulär