Hannes Toräng - Webbutvecklare på Webking och student

Här kommer en presentation av Hannes, som jobbar extra hos oss samtidigt som har pluggar systemvetenskap på LiU. En av våra kodhjältar alltså.

Uppdragen radar upp sig och det är då grymt att ha så många olika kompetenser

Hallå där, det här är alltså Hannes Toräng. Hannes arbetar som webbutvecklare samtidigt som han slutför sina studier till systemvetare på Linköpings Universitet. Det blir med andra ord en hel del cyklande mellan Webkingkontoret och universitetet.

 

Hannes är en nyfiken webbutvecklare som hela tiden lär sig nya saker...

När det gäller utveckling är Hannes nyfiken, vetgirig och engagerad. Han applicerar gärna sina kunskaper från studierna i våra projekt och drar sig heller inte för att hoppa in och hjälpa till där det finns behov, vilket uppskattas av resten av WebkingTeamet.

 

Hannes, vad är bäst med jobbet som utvecklare?

  • Det jag tycker om mest med att jobba som utvecklare är när man får sitta tillsammans med kunder och komma fram till smarta lösningar.
 

Nämn tre bra appar som du inte klarar dig utan

  • Jag klarar mig inte utan Facebook Messenger, Östgötatrafiken och Disney+.
 

Läs gärna artikeln: Hur blir man webbutvecklare? - Där Hannes och Tommy berättar om yrket

Just det, Hannes och Tommy berättar även om webbutveckling, relevanta utbildningar samt om hur det är att arbeta på Webking i den här artikeln. Vem vet, du kanske känner någon som funderar på att byta karriär eller som du tror skulle passa som utvecklare. Dela den gärna som inspiration, ju fler webbutvecklare vi blir desto bättre. :)

Kostnadskalkylator

Intresserad av vad en app kan kosta?

Med våran kostandskalkylator så kan du få ett ungefärligt pris på vad din app eller webbsida skulle kunna kosta!

Fyll i formuläret nedan för att kontakta oss

Kontakta oss gärna

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om Webking, våra tjänster och hur vi kan hjälpa er. Använd formuläret här intill eller slå en signal. Om du vill kan vi ses över en kopp kaffe för vidare diskussioner, hos er eller hos oss på vårt kontor i Linköping.

Kontaktformulär