Player Compass - Träningsapp till Samba-Eriks fotbollsskola

Då ska vi berätta lite om förstudien vi gjort till Samba-Erik. Player Compass är en träningsapp som syftar till att hjälpa unga fotbollsspelare att utvecklas och på ett motiverande och positivt sätt bli ännu skickligare spelare. En träningsapp skapad med ett bra syfte som vi verkligen sett fram emot att utveckla.

En spännande träningsapp som maximerar spelarnas potential

Bakom Player Compass står bröderna Erik och Linus Johansson. Erik mer känd som Samba-Erik är tidigare fotbollsproffs och grundade 2008 Samba Football Academy och har sedan dess arbetat med att sprida Samba FA:s fotbolls- och värdegrundsutbildning till ett stort antal barn och ungdomar.

 

Ingen träningsapp utan en gedigen förstudie

Här låter vi bröderna själva berätta lite om hur de upplever att det är att jobba med oss på Webking. Samt om killarnas träningsapp, och den förstudie vi genomfört tillsammans. Och som vanligt slår vi än en gång fast att vi inte genomför några IT-projekt utan att ha gjort en gedigen sådan. Det kan sluta väldigt illa om man inte har satt sig in i projektet rejält innan man drar igång. Något vi till varje pris vill undvika.

 

Okej grabbar, berätta lite om Player Compass

-Player Compass är ett digitalt verktyg som hjälper spelare att planera och reflektera kring sitt spel och sin utveckling utifrån fyra olika egenskaper som vi ser som avgörande för att nå framgång.

 

Hur kom ni på idén till Player Compass?

-Vi såg ett behov av individuell vägledning främst bland unga spelare för att kunna maximera sin utveckling och prestation.

 

Hur kom det sig att ni anlitade oss på Webking?

-Vi hittade er på nätet och tyckte att i ni verkade ha positiva värderingar som vi delade. 

 

Hjälpte vårt arbete er att lösa några problem, isåfall vilka?

-Ja, ni förverkligade vår vision och hittade lösningar på våra problem.

 

När märktes vårt engagemang tydligast?

–I mötet och viljan att verkligen förstå vad vi vill ha. 

 

Hur har det varit att utveckla en träningsapp med oss?

-Det har varit en bra och öppen dialog utan prestige med fokus på vår vision och ett stort engagemang för att förverkliga den. Vi är otroligt nöjda och ser fram emot ett fortsatt samarbete.

 

Vilka talanger skulle ni framhäva?

-Er höga ambition att hjälpa kunden att nå framgång, samt ert tekniska kunnande och ert positiva förhållningssätt.

 

Vad skulle vi kunna bli bättre på?

-Er estetiska uttrycksförmåga.

 

Vilka tror du skulle kunna behöva våra tjänster?

-Alla företag och organisationer rekommenderar vi att ta hjälp av er för att utveckla en app.

 

Nyfiken på vad andra kunder tycker om våra förstudier?

Martina Åstrand hade en också idé till en app som vi ska förverkliga. Underbara Unge är en Mitt första år-bok i digital form. Vi gjorde en gedigen förstudie till henne, som du kan läsa om här. Vi har såklart gjort ett stort antal förstudier, och här berättar Tommy Jonsjö om förstudien till hans app mot bas- och processindustrin. Här kan du läsa mer om Tommy och hur han upplevde själva förstudien.

 

Vill du veta mer om appar? Lyssna på WebkingPodden

Vill du veta mer om hur vi förverkligar våra kunders appidéer? Då ska du lyssna på WebkingPodden. Som faktiskt har ett avsnitt om just detta. Med titeln Så förverkligar vi din appidé. God lyssning.

Kostnadskalkylator

Intresserad av vad en app kan kosta?

Med våran kostandskalkylator så kan du få ett ungefärligt pris på vad din app eller webbsida skulle kunna kosta!

Fyll i formuläret nedan för att kontakta oss

Kontakta oss gärna

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om Webking, våra tjänster och hur vi kan hjälpa er. Använd formuläret här intill eller slå en signal. Om du vill kan vi ses över en kopp kaffe för vidare diskussioner, hos er eller hos oss på vårt kontor i Linköping.

Kontaktformulär