WebkingPodden – Intervju med Biototal

Miljöföretaget Biototal har vi jobbat med i flera år. Vi har utvecklat appen Bioväxt som ger enormt fin effekt i deras dagliga arbete. Den sparar lite drygt 6 veckors arbetstid per person och år och har förenklat arbetet rejält för Biototals anställda. Ett bra exempel på hur en bra produkt, genom kontinuerliga uppdateringar hela tiden förbättras med relevanta funktioner.

Bioväxt är ett skolexempel på en app som spar enormt med tid och pengar och gör arbetsdagen smidigare

I WebkingPodden intervjuas Janne Linder på Biototal om just appen, hur den kom till samt hur den gör nytta i det dagliga arbetet på Biototal. Vi rekommenderar även den här intervjun där Janne och Per på Biototal berättar mer om själva appen och hur de använder den. Men också den här artikeln om hur vi tillsammans med Biototal utvecklade den. Vill du veta mer om tekniken vi använt för att utveckla Bioväxt? Då finns det även ett referenscase att ta del av här. Appen är precis som alla andra WebkingAppar byggd med WebkingPlattformen och till dags datum har vi lagt mer än 10.000 utvecklingstimmar i den. Timmar som resulterat i ett antal appar som våra kunder älskar.

Podden för dig som vill lära dig mer om appar

WebkingPodden är med andra ord podden för dig som har en idé till en app och vill veta mer om hur resan från appidé till färdig app kan gå till. Poddens insikter kan du sedan bära med dig om du vill testa vår 30 minuters kostnadsfria konsultation. Podden kan med fördel kompletteras med någon av våra tillhörande guider. Dessa hittar du nedan, och vi puffar gärna för våra videos samt artiklar.

Nya poddavsnitt varannan vecka

WebkingPodden ges ut varannan vecka. Avsnitten är mellan 15-22 min långa, och vi försöker hålla dem fria från knastertorrt IT-snack. Samtliga avsnitt finns på den här sidan. Men podden bor också på itunesSpotify och Libsyn, där den trivs och frodas tillsammans med en massa andra mysiga poddar.

Lyssna, läs våra guider, var nyfiken och våga fråga

Hur som helst, ju mer påläst du är, desto bättre förutsättningar får din app. Och, här finns faktiskt både tid och pengar att spara för dig som har en appidé och vill utveckla en bra app! Faktum är att vi rekommenderar att du även laddar ner våra informativa guider. Dessa hänger ihop med några av våra poddavsnitt och blir på så sätt ett bra komplement till dessa. Så var nyfiken och inspireras. Avslutningsvis, med lite tur kan du hitta några riktigt bra insikter som för din befintliga eller kommande app en aning vassare. Lycka till!

Här är guiderna som ger din appidé goda förutsättningar till succé

Så skapar du en lönsam digital produkt - 14 saker du måste förbereda innan din app kan lanseras hos Google och Apple - Så tjänar du REJÄLT  med pengar på din app!

Kostnadskalkylator

Intresserad av vad en app kan kosta?

Med våran kostandskalkylator så kan du få ett ungefärligt pris på vad din app eller webbsida skulle kunna kosta!

Fyll i formuläret nedan för att kontakta oss

Kontakta oss gärna

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om Webking, våra tjänster och hur vi kan hjälpa er. Använd formuläret här intill eller slå en signal. Om du vill kan vi ses över en kopp kaffe för vidare diskussioner, hos er eller hos oss på vårt kontor i Linköping.

Kontaktformulär