Arkipelagen – Ett intranät som gillas av 350 företag

Intranätet till Arkipelagen är ett skolboksexempel på hur ett IT-projekt ska planeras, kommuniceras och genomföras. Här finns vårt artikel där vi berättar hur vi med Webkingplattformen byggde ett effektivt intranät till Arkipelagen. Samt inte minst om fördelarna det skapar till de 350 företagen på nordens största kontorshotell.

Våra kunder älskar när vi gör det krångliga smidigt

Arkipelagen är en levande arbetsplats där en mängd sociala aktiviteter anordnas. För att till exempel boka ett träningspass fick man tidigare anmäla sig på listor i receptionen. Detta var både krångligt och tidskrävande. Man insåg snabbt att ett skräddarsytt intranät skulle göra bokningsförfarandet så mycket smidigare för alla parter. Då skulle personalen slippa en massa administration. Vilket framför allt spar rejält med tid.

Vårt intranät till Arkipelagen skapar en mängd fina synergier:

  • Personalen slipper administrationen som bokningarna tidigare förde med sig. Och kan nu istället lägga mer tid och kärlek på sina hyresgäster.
  • Trivseln ökar bland hyresgästerna och Arkipelagens varumärke stärks ytterligare.
  • Fler kommer att delta i aktiviteterna när det är så smidigt att boka. Detta leder till fler aktiviteter, nya samarbeten och affärsmöjligheter.
  • Externa företag som erbjuder sina tjänster på Arkipelagen kan lättare planera och berätta om sina besök. Det ger en ökad lönsamhet.
  • Hyresgästerna känner sig sedda, välkomna och trivs så bra att de knappt vill gå hem.

 

Kundutlåtande

Roller i projektet

Webkings roller i projektet har varit arkitekter, webbutvecklare, webbdesigner, DevOpsScrum Master och projektledare.

 

Och du, du vet väl att vi kan utveckla en effektiv app tämligen snabbt idag? Det är tack vare vår egen plattform. Och det handlar om avancerade appar som många har nytta av. Appar som kan ge stor effekt, på din lönsamhet och din konkurrenskraft, som stärker ditt varumärke och skapar nöjdare kunder. Med andra ord, när får vi äran att hjälpa dig att förverkliga just DIN appidé?

Här har vi samlat några länkar för dig som funderar på att skaffa en egen app

Det är så roligt att arbeta med er på Webking. Ni är outstanding att ha att göra med och har även en förmåga att alltid tänka steget före. Ni har dessutom ett väldigt bra säkerhetstänkande. Vi har som sagt samarbetat i ett flertal projekt genom åren. Med väldigt goda resultat.

Titti Jonsson - VD

Kostnadskalkylator

Intresserad av vad en app kan kosta?

Med våran kostandskalkylator så kan du få ett ungefärligt pris på vad din app eller webbsida skulle kunna kosta!

Fyll i formuläret nedan för att kontakta oss

Kontakta oss gärna

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om Webking, våra tjänster och hur vi kan hjälpa er. Använd formuläret här intill eller slå en signal. Om du vill kan vi ses över en kopp kaffe för vidare diskussioner, hos er eller hos oss på vårt kontor i Linköping.

Kontaktformulär