Webkings konsult Robert Jansz har som resurskonsult deltagit i utvecklingen av Kriminalvårdens registervårdsystem (KVR).

Projekt: Centralen

Nyutveckling av ett delsystem som tillhandahåller gemensamma tjänster för: felloggning, auditloggning, klientinformation, organisation, behörighet mm.

Projekt: Inskrivning

Nyutveckling av ett delsystem som tillhandahåller information om inskrivningar för klienter och beläggningar om säkerhetsklass, anstalt, rum, status osv.

Projekt: Utsluss 
Förvaltning av internt säkerhetsklassat administrationssystem för kriminalvårdens klienter inom utslussnings program. Renovering, underhåll och utveckling av enhetstester, affärslogik och refaktorering av kod.

Kundutlåtande

Jag kan rekommendera Robert Jansz på Webking som en person med stor färdighet och djup kompetens inom moderna lösningar och speciellt inom systemutveckling baserad på Microsoft .Net. Robert är en mycket kunnig expert och hans förmåga att lyssna och förstå sina kunders behov tillåter honom att rådfråga effektivt. Han är öppen, hjälpande och mycket professionell. Det är ett nöje och en ära att fått samarbeta med Robert Jansz på Webking.

Johan Carleson - Systems Engineer / Project Manager

Roller i projektet

Webkings roller i projektet har varit systemutvecklare och scrum master.

 

Övriga projekt tillsammans med Kriminalvården

Webkings webb- och apputvecklare i Linköping har jobbat tillsammans med Kriminalvården under flera år.

Både med systemutveckling webbutveckling samt apputveckling.

Design, utveckling och delprojektledning av Kriminalvårdens nya sajt Insidan. En sajt som är byggd på EpiServer/Optimizely.

Sedan finns även projektet projektet Säkerhetsbedömning där vi har varit systemutvecklare med Scrum master ansvar.

Vi har även varit med och utvecklat Kriminalvårdens hemsida. Caset finns här. Där fungerade vi som webbutvecklaresystemarkitektagil coach och ansvarig Scrum master.

När det gäller andra projektroller har vi fungerat som webbutvecklaresystemarkitektagil coach och ansvarig Scrum master.

Här har vi samlat Webkings uppdrag hos Kriminalvården. Nyfiken på Kriminalvårdens verksamhet? Då ska du kolla in deras YouTubekanal.

Information om projektet

Kostnadskalkylator

Intresserad av vad en app kan kosta?

Med våran kostandskalkylator så kan du få ett ungefärligt pris på vad din app eller webbsida skulle kunna kosta!

Fyll i formuläret nedan för att kontakta oss

Kontakta oss gärna

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om Webking, våra tjänster och hur vi kan hjälpa er. Använd formuläret här intill eller slå en signal. Om du vill kan vi ses över en kopp kaffe för vidare diskussioner, hos er eller hos oss på vårt kontor i Linköping.

Kontaktformulär