Mabrook – Internationell dejtingapp med unika funktioner

När det gäller apputveckling så känner vi att vi hela tiden tycker att det är roligare och roligare att ta oss an komplicerade och utmanande uppdrag. Tack vare vår plattform som vi i skrivande stund utvecklat appar med i snart 10.000 timmar så känns nästan inga uppdrag omöjliga, en fantastisk känsla.

En modern och dejtingapp med bra funktioner

Vår kund Ahmed undrade om vi kunde förverkliga hans idé, och ta fram en modern och avancerad dejtingapp. Appen skulle heta Mabrook och Ahmed hade en tydlig vision på hur den skulle fungera, samt en kravspecifikation som säkerställer att appen både blir lönsam för ägaren och populär hos användarna. Så klart sa vi ja till den här utmaningen.

Följande funktioner såg vi till att implementera i Mabrook

  • Skalbarhet, med stöd för olika valutor, tidszoner, språk samt ha en infrastruktur som hanterar ett mycket stort antal användare, integrationer etc.
  • Attraktiv design, med en rejäl skopa UX som gör den enkel att förstå och använda.
  • Enkla formulär som med så få steg som möjligt gör det busenkelt att bli medlem, ladda upp bilder samt fylla sin profil med relevant information.
  • Smidig hantering av olika typer av abonnemang.
  • Ha flera säkra och välkända internationella betalningsalternativ.
  • Erbjuda en funktion där användaren kan ångra en lajk genom att skaka telefonen.
  • Relevanta sökfilter så att användaren snabbt kan matcha med rätt person.
  • En kickbackfunktion som ger appen en god lönsamhet samt ser till att användarna får ta del av relevanta erbjudanden etc.

Vi hade några veckor innan byggt klart en community- och vänskapsapp och dessa uppdrag taggade oss att ta oss an Ahmeds utmaning.

Vad kan vara roligare än att jobba för att folk ska hitta varandra, bli tillsammans och helst också riktigt lyckliga?

Hur som helst, Mabrook fokuserar just på detta! Och såklart tyckte vi att det var ett spännande och tekniskt utmanande uppdrag. Med en hel del komplex kodning. Och resultatet blev dessutom riktigt bra. Läs gärna vår artikel om hur vi skapade Mabrook.

Roller i projektet

Webkings roller i projektet har varit arkitekter, webbutvecklare, webbdesigner, DevOpsScrum Master och projektledare.

Och du, du vet väl att vi kan utveckla en app tämligen snabbt idag? Det är tack vare vår egen plattform (som vi använt i över 10 000 timmar). Och det är inte enkla appar vi pratar om utan avancerade appar som många har nytta av. Appar som kan ge stor effekt, på din lönsamhet och din konkurrenskraft, som stärker ditt varumärke och skapar nöjdare kunder. När får vi äran att hjälpa dig att förverkliga just DIN appidé?

Vi har även samlat ihop några bra länkar för dig som funderar på att skaffa en egen app. Dessa hittar du här:

Kostnadskalkylator

Intresserad av vad en app kan kosta?

Med våran kostandskalkylator så kan du få ett ungefärligt pris på vad din app eller webbsida skulle kunna kosta!

Fyll i formuläret nedan för att kontakta oss

Kontakta oss gärna

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om Webking, våra tjänster och hur vi kan hjälpa er. Använd formuläret här intill eller slå en signal. Om du vill kan vi ses över en kopp kaffe för vidare diskussioner, hos er eller hos oss på vårt kontor i Linköping.

Kontaktformulär