Appen för din livskvalitet och hälsa

I jakten på ett hälsosamt och glädjefyllt liv är det inte alltid lätt att veta var man ska börja. Vad betyder egentligen livskvalitet och välbefinnande för dig? För de flesta av oss handlar det om att leva i harmoni med vår kropp och vårt sinne. Men visste du att majoriteten av de totala sjukvårdskostnaderna är för kroniska tillstånd? Nästan hälften av befolkningen i Sverige har en kronisk diagnos. Det är här Oblivio kommer in i bilden.

Oblivio - Din personliga hälsocoach

Oblivio är den avancerade hälsoappen skapad av Webking som kommer att hjälpa dig att ta kontroll över din hälsa och förbättra din livskvalitet. Använd Oblivio för att uppnå ditt ultimata välbefinnande!

Låt inte din hälsa vara en slumpmässig faktor. Med Oblivio har du verktygen och resurserna för att göra aktiva val för att förbättra din livskvalitet och välmående. Ta kontroll över din hälsa idag och börja på vägen mot ett hälsosammare och mer givande liv med Oblivio. Besök www.obliviohealth.com för att lära dig mer och komma igång på din hälsosamma resa.

Roller i projektet

Webkings roller i projektet har varit arkitekt, webbutvecklare, webbdesigner, DevOpsScrum Master och projektledare.

Och du, du vet väl att vi kan utveckla en effektiv app tämligen snabbt idag? Det är tack vare vår egen plattform. Och det handlar om avancerade appar som många har nytta av. Appar som kan ge stor effekt, på din lönsamhet och din konkurrenskraft, som stärker ditt varumärke och skapar nöjdare kunder. Med andra ord, när får vi äran att hjälpa dig att förverkliga just DIN appidé?

Här har vi samlat några länkar för dig som funderar på att skaffa en egen app

Kostnadskalkylator

Intresserad av vad en app kan kosta?

Med våran kostandskalkylator så kan du få ett ungefärligt pris på vad din app eller webbsida skulle kunna kosta!

Fyll i formuläret nedan för att kontakta oss

Kontakta oss gärna

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om Webking, våra tjänster och hur vi kan hjälpa er. Använd formuläret här intill eller slå en signal. Om du vill kan vi ses över en kopp kaffe för vidare diskussioner, hos er eller hos oss på vårt kontor i Linköping.

Kontaktformulär