Jobben haglar in - Webking söker erfaren utvecklare

Erfaren utvecklare sökes – Uppdragen haglar in till WebkingTeamet!  Har du några års erfarenhet och har bra koll på .net, C#, Rest, Api:er samt moderna ramverk som Angular och React? Då kanske det är DIG vi söker! Skicka in din ansökan redan idag!

Webking söker en erfaren utvecklare - Uppfyller du kraven?

Jajamen, vi söker alltså en erfaren utvecklare som har bra koll på  .net, C#, Rest, Api:er samt moderna ramverk som angular och react till vårt kontor i Linköping.

Är du en erfaren utvecklare som triggas av utmaningar och ansvar?

Tycker du dessutom om utmaningar, clean code, daily´s och att ta ansvar? Perfekt, då gillar du säkert att förenkla människors liv med hjälp av modern teknik och innovativa lösningar.

Hos oss på Webking får du bygga appar och system som gör nytta för våra kunder

WebkingTeamet bygger appar, webbar och system som ökar kundens lönsamhet och affärsnytta. Vi sitter i de skönaste stolarna, jobbar med de bästa datorerna och har ett riktigt fint kontor. Med plats för ytterligare en erfaren utvecklare!

Som erfaren utvecklare får du jobba med en mängd roliga och utmanande projekt – Som ofta gör stor samhällsnytta!

Just nu arbetar vi med ett jättefint projekt med Per Holknekt, bygger jämförelsesajter, planeringsverktygSveriges största restaurangapp, samt en mängd andra roliga tekniska lösningar. Ofta till kunder som gör bra saker för samhället, och som har ett fint tänk. Det tycker vi om och ligger i linje med vår värdegrund.

Schyssta förmåner tillsammans med härliga kollegor

Vi lägger stor vikt på din personlighet, och är måna om att anställa kreativa lagspelare. En Zlatan är bra i landslaget, men passar inte in i vårt team. Vi andra gillar att ha roligt på och utanför kontoret och hos oss får du givetvis ta del av friskvårdsbidrag, får tillgång till utbildningsplattformar och inte minst mysiga fredagsfrukostar och AW´s. Passar du in på ovanstående beskrivning och prickar även in våra kompetenskrav nedan? Grymt! Vad väntar du på? Sök! Ps, tjejer har förtur då vi vill ha en skön och blandad personalstyrka.

Här några av de krav som vi ställer på en erfaren utvecklare för att vi ska kunna uträtta stordåd tillsammans:

Kompetenskrav:

  • Goda kunskaper och erfarenhet inom tekniker och verktyg för modern webbutveckling
  • Goda kunskaper och erfarenhet av .NetC#TypeScript och JavaScript
  • Goda kunskaper i singel page ramverk som AngularReact och Vue
  • Du talar flytande svenska och uttrycker dig väl i tal och skrift på engelska

Meriterande kompetens:

Arbetstid: Heltid

Arbetsform: Heltidsanställning

Arbetsplats: Linköping

Språk: Svenska, Engelska

 

Missa inte att spana in Webkings referensgalleri

Nyfiken på vad WebkingTeamet gjort på sistone? Du ska du skutta in i vårt referensgalleri, Följ gärna våra äventyr på LinkedInFacebookInstagram och Twitter. Vi är här för att hjälpa dig. Just nu har vi kalaskul projekt som vi jobbar med, inom ett flertal branscher som fintech, miljövård, kundzoner, E-handel, SEO samt såklart en drös med appar och webbutvecklingsuppdrag.

Kostnadskalkylator

Intresserad av vad en app kan kosta?

Med våran kostandskalkylator så kan du få ett ungefärligt pris på vad din app eller webbsida skulle kunna kosta!

Fyll i formuläret nedan för att kontakta oss

Kontakta oss gärna

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om Webking, våra tjänster och hur vi kan hjälpa er. Använd formuläret här intill eller slå en signal. Om du vill kan vi ses över en kopp kaffe för vidare diskussioner, hos er eller hos oss på vårt kontor i Linköping.

Kontaktformulär