Appen Hjälpredan – Halverar uträkningstiden för användarna!

Då var det återigen dags att presentera att kul app-projekt. Den här gången till Lantbrukarnas Riksförbund (LRF) som behövde vår hjälp att uppdatera appen Hjälpredan.

En modern app som gör vardagen lättare för användarna

Den hjälper LRF´s användare att räkna ut rätt skyddsavstånd för växtskydd- och ogräsmedel. Det känns bra att med digitala lösningar göra nytta för vår miljö. Precis som vi gjort till miljöproffsen på Biototal.

Nu slipper du kalkylera med papper och penna

Hur som helst, användarna sparar nu en massa tid. De slipper att slå upp en massa fakta i broschyrer proppade med diagram och tabeller. Istället hjälper appen till med att räkna ut rätt skyddsavstånd.

Alltid redo, tillgänglig, ständigt uppdaterad och hjälpsam

Den är dessutom tillgänglig. Alltid redo, och ständigt uppdaterad. Den blev bra. Något som LRF själva bekräftar på sin hemsida: Den nya appen är snyggare, bättre och framförallt mer funktionssäker.

Byggd med Webkingplattformen för maximal effekt

Precis som vid de flesta av våra projekt inom apputveckling har våra apputvecklare uppdaterat appen Hjälpredan med Webkingplattformen.

Appen Hjälpredan klar för Google Play & App Store på under 24h

Resultatet, en nöjd kund, nöjda användare och ett nöjt WebkingTeam, Och en app som godkändes på under 24h på App Store och Google Play.

 

Kundutlåtande

Roller i projektet

Webkings roller i projektet har varit arkitekterwebbutvecklare, webbdesignerDevOpsScrum Master och projektledare.

Och du, du vet väl att vi kan utveckla en effektiv app tämligen snabbt idag? Det är tack vare vår egen plattform. Och det handlar om avancerade appar som många har nytta av. Appar som kan ge stor effekt, på din lönsamhet och din konkurrenskraft, som stärker ditt varumärke och skapar nöjdare kunder. Med andra ord, när får vi äran att hjälpa dig att förverkliga just DIN appidé?

Här har vi samlat några länkar för dig som funderar på att skaffa en egen app

Webking hjälpte oss att ta fram en ny app. De var professionella och flexibla när våra önskemål ändrades under projektets gång. Resultatet var utmärkt!

Lotten Lundgren - Projektledare

Kostnadskalkylator

Intresserad av vad en app kan kosta?

Med våran kostandskalkylator så kan du få ett ungefärligt pris på vad din app eller webbsida skulle kunna kosta!

Fyll i formuläret nedan för att kontakta oss

Kontakta oss gärna

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om Webking, våra tjänster och hur vi kan hjälpa er. Använd formuläret här intill eller slå en signal. Om du vill kan vi ses över en kopp kaffe för vidare diskussioner, hos er eller hos oss på vårt kontor i Linköping.

Kontaktformulär