Upptäck Player Compass – Din Nyckel till Fotbollsframgång!

Player Compass är den träningsapp som kommer att ta din fotbollsresa till nästa nivå. Skapad av bröderna Erik och Linus Johansson, inklusive den välkända Samba-Erik, är Player Compass din ultimata partner för att utveckla dina färdigheter och uppnå ditt fulla fotbollspotential.

Player Compass är mycket mer än bara en app. Den är ett digitalt verktyg utformat för att hjälpa dig som fotbollsspelare att växa och utvecklas på ett strukturerat, motiverande och positivt sätt. Här är några av de fantastiska fördelarna med Player Compass:

  • Mästerlig Planering: Player Compass hjälper dig att planera din fotbollsutveckling genom att fokusera på fyra avgörande egenskaper för framgång.

  • Individuell Vägledning: Förstår du vad som krävs för att bli en bättre spelare? Player Compass ger dig individuell vägledning och insikter som är anpassade efter dina behov och mål.

  • Kundfokus: Vi lyssnar på våra användare och är dedikerade att förverkliga din vision. Din framgång är vår högsta prioritet.

Player Compass är inte bara en träningsapp; det är din guide till att bli den bästa fotbollsspelaren du kan vara. Om Samba-Erik och Linus Johansson har valt oss på Webking för att förverkliga sin vision, vad kan vi hjälpa dig att uppnå? Gör dig redo för din mest spännande fotbollsresa någonsin med Player Compass vid din sida! Besök www.playercompass.com för att lära dig mer och komma igång.

Roller i projektet

Webkings roller i projektet har varit arkitekter, webbutvecklare, webbdesigner, DevOpsScrum Master och projektledare.

Och du, du vet väl att vi kan utveckla en effektiv app tämligen snabbt idag? Det är tack vare vår egen plattform. Och det handlar om avancerade appar som många har nytta av. Appar som kan ge stor effekt, på din lönsamhet och din konkurrenskraft, som stärker ditt varumärke och skapar nöjdare kunder. Med andra ord, när får vi äran att hjälpa dig att förverkliga just DIN appidé?

Här har vi samlat några länkar för dig som funderar på att skaffa en egen app

Kostnadskalkylator

Intresserad av vad en app kan kosta?

Med våran kostandskalkylator så kan du få ett ungefärligt pris på vad din app eller webbsida skulle kunna kosta!

Fyll i formuläret nedan för att kontakta oss

Kontakta oss gärna

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om Webking, våra tjänster och hur vi kan hjälpa er. Använd formuläret här intill eller slå en signal. Om du vill kan vi ses över en kopp kaffe för vidare diskussioner, hos er eller hos oss på vårt kontor i Linköping.

Kontaktformulär